Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • labtek
    Tecrübeli
    • 11 Ekim 2009
    • 505

Su bende gözüken
    Şu an 2 kullanıcı var. (2 üye ve 0 konuk)
    Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11733

bu kozaa nın acelesimi var radyolog abiii dabakhaneye bokmu yetiştirecek ::::::::::::))))))
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Toplantıda kadının ve hissenin cilvelisi makbuldür dedim mi?
        Dedim.
        FLAP bugünlerde yeni yetme oryantal rolünü oynuyor.
        Dün akşam grafiğe bakınca
        10 günlük EMA direncini yukarı geçtiğini
        ama 15 günlük EMA direncinin altında seyrettiğini gördüm.
        Yani henüz maliyetler yukarlarda oluşmamış
        ve hisse riskli konumunu sürdürüyor.
        Hal böyle olunca 90 dakikalıklara baktım.
        HO'lar 2.14 seviyelerinden geçiyordu.
        Tuttum o noktadan aşağıya serpme yaptım.
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• sahan88
          Aktif
          • 26 Şubat 2012
          • 253

brisa kıprasıyor yine
          yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• EFEKENT
            Kıdemli
            • 15 Mayıs 2008
            • 4329

brsan şirket satın aldı.
            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ahilas34
              Bağımlı
              • 02 Kasım 2011
              • 1442

Merhaba Arkadaşlar,

Beklentilerimizden biri ve en önemlisi gerçekleşti ve not artırımı geldi. Sonrası tam da öngördüğümüz üzere ( kendime bir + puan daha hediye edeyim)"beklentiyi al gerçeği sat" sözüne uygun olarak kısa bir tepkinin ardından yoğun bir satış baskısı geldi..
              Bu baskı birazda ky nin bilinçlenmiş olduğunun da bir göstergesi. Eskiden böylesi bir durumda uçacağız kaçacağız diye mala atlayan kitle yerine akıllıca beklentinin bittiğini gören ve yeni pozisyon açmaktan sakınan mevcut pozisyonlarını da uygun fiyattan realize etmek isteyen bir yatırımcı topluluğunun oluştuğunu görmek her ne kadar yabancı ve büyük yatırımcılar için hayal kırıklığı olsa da benim açımdan sevindirici bir durum..
              Diğer bir hususta bu not artırımı sonucu alınan yatırım yapılabilir derecesinin sonucu artık yabancı fonlar borsamıza gelip yatırım yapabileceklerini, bu sayede fiyatların yükseleceği beklentisi içinde olanlar için kötü bir haber. Oda bu not artırımının en az bir adet daha moodys veya SP gibi büyük bir derecelendirme kuruluşu tarafından teyid edilmesi gerekliliğidir. Tek bir kuruluşun verdiği notun maalesef fonlar açısından bir değeri yok.

Bu konuda moodys dünde belirttiğim gibi tavrını kötümser olarak açıkladı ve yakın bir tarihte benden böyle birşey beklemeyin dedi. SP'nin ise halihazırda bize verdiği not zaten bu notun 2 basamak altında. Yani oda basamak artırımına gitse dahi vereceği not yetmeyerek düşük kalacaktır. Kısaca yakın gelecekte başka not artırımı yok ve yabancı fonların piyasaya girmesi de bir başka bahara kalmış durumda..

Gelelim bugünkü duruma. Dün 1. seans orta ve uzun vadeli stopum olarak belirlediğim kritik değer olan 71150 seviyeleri test ettikten sonra 2. seans gelen not artırımı sonucu gaplı bir açılış yaptık 73313 seviyesine kadar yükselen endeks gelen satışlarla daha fazla direnemeyerek 72324 puana kadar 1000 puanlık bir marjla geri geldikten sonra tekrar toparlayarak 72737 seviyesinden günü tamamladı..

Dün açıkladığım stratejim ve ardındaki sebeplerden dolayı nakde geçmiş durumdayım. Endeksin 71150 de stop desteği ve 74000 seviyelerinde bir direnç bölgesi var. Şahsen ben bu saatten sonra endeksin yapması gereken düzeltmeyi bekleme taraftarıyım. Çünkü artık yukarıda risk almaya değecek bir marj kalmadığını düşünüyorum. Ancak dün umduklarını bulamayan ve realizelerini yapamayan piyasa yapıcıların yeni bir beklenti yaratıp endeksi daha da yukarılara çekerek mal boşaltmaya çalışmaları da olasıdır. Ancak bunu bile bile bu hareketten faydalanmaya çalışmanın da boşuna bir risk olduğunu düşünüyorum. Büyük bir ihtimal gelen satışlar karşılanabilirse düzeltme için ABD seçimleri beklenecektir. Ancak satış baskısı kuvvetlenirse daha fazla mallanmak istemeyen piyasa yapıcıları satışları daha aşağı seviyelerde karşılamayı düşünecekler ve kontrollü bir düşüşe izin vereceklerdir. (Düşüşün sert olması kendilerinin de satışını engelleyeceğinden işlerine gelmez diye düşünüyorum)..

Hepinize Kazançlı ve keyifli Seanslar dilerim..
              Komsu bı koyden hocam yazmıs

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11733

brisaları verdim yerine kartn aldım
                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11733

Borusan yatirim ve pazarlama a.s.`nin kamuoyu aydinlatma platformu`nda (kap)
                  yayinlanan aciklamasi asagida bulunuyor:

` istiraklerimizden, lojistik sektorunun en dinamik ve hizli buyuyen
                  sirketlerinden borusan lojistik dagitim depolama tasimacilik ve ticaret
                  a.s.(borusan lojistik) uluslararasi operasyonunu cok daha guclendirmek
                  amaciyla lojistik sektorunun onde gelen kurumsal oyuncularindan balnak nakliyat
                  ve lojistik hizmetleri ticaret a.s.(balnak lojistik) hisselerinin tamaminin
                  satin alinmasi amaciyla anlasma imzalamis ve hukuki surecin tamamlanmasi icin
                  rekabet kurumu`na basvurusunu yapmistir.
                  Borusan lojistik`in balnak
                  lojistik`i satin almasi lojistik isimiz icin sinerji yaratilacagina inanilan ve
                  buyumeye ivme kazandiracak stratejimizin onemli bir adimidir. Bu satin alma
                  surecinin sonuclanmasinin ardindan borusan lojistik yurticinde daha da
                  guclenecegi gibi, yurtdisindaki varligini da onemli olcude arttiracaktir.
                  Rekabet kurumu onayina tabi olan satin alma islemi gerceklestikten sonra
                  borusan lojistik, satis gelirleri acisindan turkiye lojistik sektorunun lider
                  kurulusu konumuna ulasacaktir.`

-matriks-
                  Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 23141

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu kozaa nın acelesimi var radyolog abiii dabakhaneye bokmu yetiştirecek ::::::::::::))))))
                    k24k24k24k24k24

böle yazınca atmıo efekent siteden
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Penguen
                      Mahdumu Kamil
                      • 02 Mayıs 2008
                      • 1387

Günlük şirket haberlerinde
                      INFO'da bedelli sermaye arttırımının
                      9 Kasım'da başlayacağı yer alıyordu.
                      Ondan önce gözleri üzerine çekmek
                      ve ilgiyi cezbetmek isteyecektir.
                      Bunun için ne yapması gerekiyor?
                      Sanırım saçlarını savurması yeterli.
                      Fiyat 1.25 İşlem Adedi 656
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                        Tecrübeli
                        • 20 Ağustos 2010
                        • 1442

Günaydın keyborsa

Yorum

• SÜRGÜNEFE
                          Tecrübeli
                          • 20 Ağustos 2010
                          • 1442

Şu an 2 kullanıcı var. (2 üye ve 0 konuk)bendede aynı görünüyor.millet nerde

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

Dün ve bugünkü kıpırdanmalara bakılırsa
                            KONYA 1-2 gün içinde bilançosunu İMKB'ye gönderecek.
                            Ve gönderdiği bilanço muhtemelen iyi olacak.
                            Ekürisi KARTN'un hareketlerini
                            KONYA'ya ayak uydurma çabası olarak görüyorum.

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 23141

ömnceki sayfaları oku sürgünefe

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23141

YKBNK bu sevileri geçrse 480 lere gider

geçemezse gerileyecektir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information