Penguen Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Burdayım abi , sağolun, bazan motivasyon kayboluyor uzaklaşıyoruz haliyle... İnş. toparlanıp bişyeler yapacağız yine...;)
-
HÜNER ablamın elinden ne içilmezki abi...Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZehir içirmeseler herhalde sabah sabah böyle yana yakıla söylenmezdik. Sizde aynı zehirden içmeye hazır mısınız?
sağol GURBAN... teşekkür ederimSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGel hocam ben seni ağırlarım ERZURUM' da
dadaşmısan gardaaşşş ?
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
simurg hocam sizi buralar da görmek çok güzel .
gelmişken birde endeks analizi alabirmiyik endeks düşüşü düzeltme midir nereye kadar olmalı .Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
2.sayfa da sorunun cevabı mevcuteren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam sizi buralar da görmek çok güzel .
gelmişken birde endeks analizi alabirmiyik endeks düşüşü düzeltme midir nereye kadar olmalı .Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
kozaa ipeği yakalarmı ne dersiniz...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
özür dilerim aslın da bu tip soruları sormadan bakmam gerekirdi ama beleşe çok alışmışız daha dikkatli olmalıyımbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.sayfa da sorunun cevabı mevcutKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
tavanlar sizin olsun hocam kahvaltı bana yeterdiEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihgzt tavan
güko gelseydin alırdın haberi toplantıda.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
dadaş değilim, efeyim hocam iş icabı erzurumdayı 9 yıldan beriPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHÜNER ablamın elinden ne içilmezki abi...
sağol GURBAN... teşekkür ederim
dadaşmısan gardaaşşş ?
Yorum
-
dadaşlar diyarına beni sürgün ettiler.onun için SÜRGÜNEFE oldumSÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdadaş değilim, efeyim hocam iş icabı erzurumdayı 9 yıldan beri
Yorum
-
egpro ya dikkat et efekent hocam sen seversin onu.........Mevlana der ki;
Yorum
-
belli zaten...SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdadaş değilim, efeyim hocam iş icabı erzurumdayı 9 yıldan beri
dadaş olsan bu sorunun cevabını bilirdin
GÜKO.... DADAŞMISAN GARDAAAŞŞ
Yorum

Yorum