Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
Çağlayan:rating kuruluşlarına artık kimse itibar etmiyor Kasım 2011)
Çağlayan: Not artırımıyla Türkiye'ye kaynak girişi artacak.(Kasım 2012)"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
sabah 828 garan al burdan ver ne uğraşıyısun başka kağıtlarla yav......Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bana mı diyonGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah 828 garan al burdan ver ne uğraşıyısun başka kağıtlarla yav......
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
gözü çıksın o trabzonunBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
başbakanlıkta 3 el silah sesi duyulmuşşşMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
heeeeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah 828 garan al burdan ver ne uğraşıyısun başka kağıtlarla yav......
notu sen arttıracaktın demi
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yok kendime dedim sen ::::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana mı diyon
)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
amg kağıtları çakılmışlar bir milim bile oynamıyolarrrrrrrrrk24Mevlana der ki;
Yorum
-
Sn. EFEKENT'in dediği gibi belirli hisselerle gerçekleşen, genele yayılmayan bir yükseliş izliyoruz.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster73147 açtık.
Bankacılık Endeksi %3,55 primli.
Endeks Cuma gününün % 2 üzerinde seyrediyor. Ancak bu oranda prim yapan hisse sayısı 50 yi bile bulmuyor. Yeni katılımlarla İMKB'deki hisse sayısı 427'ye yükseldiğine göre yükseliş trendine mevcut hisselerin % 90'ı duyarsız kalıyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
garan da duzeltme bu kadarmis demek, 9.10 hedef direncine gidiyo ..
Yorum
Yorum