Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • levent martı
    Kıdemli
    • 06 Eylül 2008
    • 4782

...fazlasında yoktur gözümüz,dostluk ve muhabbette vardır sözümüz...
    “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

http://www.dailymotion.com/sas/redbullucusgunu Güzel ve ilginç tasarımlar ve uçma girişimlerini yerinde canlı izlerken bugün; yine borsayı düşündüm 1 m uçamadan denize düşen tasarımcıları görünce.... Borsa arenasında uçmayı düşünüp, denize gömülen, parasını batıran kişiler geldi aklıma... Buradaki bir eğlence idi; ama borsada uçmayı bilmeden kanatlanmaya çalışmanın sonu hüsran oluyor...
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• VIX100
        Tecrübeli
        • 03 Kasım 2011
        • 1945

ayağına taş bağlamış ,yerlerde sürünen kaatlara el atmanın zamanı gelmedi mi deyus spekler? tire pancar moturu gibi giderdi zamanında tık yok,vob daha mantıklı işi bilene,hız var ,kazık var emme tahta kapanma olayı yooh
        oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• Ahmet Hakkı
          Bağımlı
          • 05 Mayıs 2008
          • 1121

Bu haftaki SPK bülteninde sermaye artışı onaylananlar...

Yorum

• levent martı
            Kıdemli
            • 06 Eylül 2008
            • 4782

Günaydın,hayırlı haftalar.

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

günaydın bol kazançlar...
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11674

Asya borsaları ABD Merkez Bankası’nın desteğini çekeceği yönündeki endişeler bir yılın en büyük haftalık düşüşünü gördü

27.5.2013 - 08:13

Asya borsaları Fed'in ekonomiye sağladığı destekleri geri çekebileceğine ilişkin endişelerle yaklaşık bir yıllık sürenin en büyük haftalık düşüşünü kaydetmeleri ardından bugün haftaya temkinli başladı. MSCI'nın Japonya hariç Asya Pasifik borsalar endeksi geçen haftaki yüzde 2.6'lık düşüşün ardından bugün yüzde 0.15 düştü. Japonya'nın Nikkei endeksindeki kayıp ise yüzde 3'ü aştı.

ABD borsaları merkez bankasının (Fed) ekonomiye sağladığı destekleri geri çekebileceğine ilişkin endişelerin devam etmesiyle Cuma günü düştü. Üç büyük endeks Nisan ortasından bu yana ilk kez bir haftayı kayıpla geride bıraktı.

ABD VE İNGİLTERE KAPALI

ABD'de ve İngiltere'de piyasalar bugün tatil nedeniyle kapalı olacak.

ABD'de Cuma günü açıklanan veriye göre, dayanıklı mal siparişleri Nisan'da yüzde 3.3 ile beklentilerin üzerinde artış kaydetti.

Fed'in desteklerini çok erken çekebileceği yönünde bir korku olsa da pek çok analist desteklerin azaltılmasının ekonomide ve şirket kârlarında büyümeyle beraber geleceğini, bunun da borsayı desteklemeye devam edeceğini düşünüyor.

ABD'De haftalık bazda Dow yüzde 0.3, S&P 500 ve Nasdaq ise yüzde 1.1'lik düşüş kaydetti.
                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11674

Ot artisi ve faiz indirimi beklentilerinin sonlanmasi borsa istanbul’un yurtdisi piyasalari
                  daha fazla dikkate almasini sagliyor. Teknik olarak da hedef seviyelerin gorulmu s olmasi
                  bist 100 endeksini duzeltmelere ac ik hale getrdi. Hat irlanacak olur ise gecti gimiz
                  haftalarda bist 100 icin su ifadeleri kullanm istik. `ana hedef olarak ocak ve subat
                  aylarindaki du susun tepkisinde %161,8 seviyesinin bulundu gu 93,650 civar ini takip
                  ediyoruz. Bu seviye fibonacci analizinde onemli bir seviye ve endekste son yukselen trend
                  icinde olan duzeltmeler ardindan baslayan yeni yukselislerde bir sonraki guclu direncin bu
                  rakam etrafinda olu stugu n u d a g o r m u stuk. Bu ac idan eski zirve olan 86,750 ’nin
                  gecilmesinin ard indan bu seviyenin ana hedef oldugu kanaatindeyiz` bist 100 onceki
                  hafta ve gectigimiz hafta olmak uzere 93,000 ’in uzerini test ederek bu hedefi de yakla sik
                  olarak tamamlamis oldu. Bu seviye onumuzdeki donemde de en onemli direncimiz
                  olmaya devam edecek. Bu seviye oncesinde ise 91,800 ilk onemli direncimiz olacak. Bu
                  seviye uzerinde bir hareket olacak olursa alimlar yeniden kuvvetlenebilir ve 93,650 civari
                  bir kez daha test edilerek, bu seviyelerin uzerinde bir boga tuzagi olusabilir. Asagida ise
                  90,500 altinda 86,750 civarina kadar olacak sert bir geri cekilmenin onu ac ilmis olacaktir.
                  Bu seviye oncesinde arada 89,000 deste gi takip edilecektir. Bu nedenle 90,500 alt inda
                  kalindigi surece yukari yonlu pozisyonlarin riski cok daha yuksek olacaktir

gedik yatirim menkul degerler a.s.

* * *
                  burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
                  kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
                  tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili `yatirim danismanligi faaliyetine
                  ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig`
                  cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
                  etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
                  sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
                  edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
                  goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
                  tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
                  dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.

-matriks-
                  |
                  Mevlana der ki;

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

günaydın dostlar, bol kazançalr
                    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11674

konya
                      kartn
                      arsan
                      netas
                      izleyelim bakalım ne olcak.
                      Mevlana der ki;

Yorum

• levent martı
                        Kıdemli
                        • 06 Eylül 2008
                        • 4782

brısa 552
                        yeterli değil
                        5 55 üstünde ilgilenebilirim...

Yorum

• levent martı
                          Kıdemli
                          • 06 Eylül 2008
                          • 4782

yeni halka arzlarda yukarı meyilli hareketler,,,
                          pegasus,odas...tactr yeni mi...

Yorum

• levent martı
                            Kıdemli
                            • 06 Eylül 2008
                            • 4782

yeni halka arzlarda yukarı meyilli hareketler,,,
                            pegasus,odas...tactr yeni mi...

Yorum

• levent martı
                              Kıdemli
                              • 06 Eylül 2008
                              • 4782

avod 131 üzerinde izlerim...

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                brısa 552
                                yeterli değil
                                5 55 üstünde ilgilenebilirim...
                                560 oldu yeterlimi abim
                                Mevlana der ki;

Yorum

Working...
                                X

Debug Information