...fazlasında yoktur gözümüz,dostluk ve muhabbette vardır sözümüz...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
http://www.dailymotion.com/sas/redbullucusgunu Güzel ve ilginç tasarımlar ve uçma girişimlerini yerinde canlı izlerken bugün; yine borsayı düşündüm 1 m uçamadan denize düşen tasarımcıları görünce.... Borsa arenasında uçmayı düşünüp, denize gömülen, parasını batıran kişiler geldi aklıma... Buradaki bir eğlence idi; ama borsada uçmayı bilmeden kanatlanmaya çalışmanın sonu hüsran oluyor...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ayağına taş bağlamış ,yerlerde sürünen kaatlara el atmanın zamanı gelmedi mi deyus spekler? tire pancar moturu gibi giderdi zamanında tık yok,vob daha mantıklı işi bilene,hız var ,kazık var emme tahta kapanma olayı yoohoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
-
Yorum
-
günaydın bol kazançlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Asya borsaları ABD Merkez Bankası’nın desteğini çekeceği yönündeki endişeler bir yılın en büyük haftalık düşüşünü gördü
27.5.2013 - 08:13
Asya borsaları Fed'in ekonomiye sağladığı destekleri geri çekebileceğine ilişkin endişelerle yaklaşık bir yıllık sürenin en büyük haftalık düşüşünü kaydetmeleri ardından bugün haftaya temkinli başladı. MSCI'nın Japonya hariç Asya Pasifik borsalar endeksi geçen haftaki yüzde 2.6'lık düşüşün ardından bugün yüzde 0.15 düştü. Japonya'nın Nikkei endeksindeki kayıp ise yüzde 3'ü aştı.
ABD borsaları merkez bankasının (Fed) ekonomiye sağladığı destekleri geri çekebileceğine ilişkin endişelerin devam etmesiyle Cuma günü düştü. Üç büyük endeks Nisan ortasından bu yana ilk kez bir haftayı kayıpla geride bıraktı.
ABD VE İNGİLTERE KAPALI
ABD'de ve İngiltere'de piyasalar bugün tatil nedeniyle kapalı olacak.
ABD'de Cuma günü açıklanan veriye göre, dayanıklı mal siparişleri Nisan'da yüzde 3.3 ile beklentilerin üzerinde artış kaydetti.
Fed'in desteklerini çok erken çekebileceği yönünde bir korku olsa da pek çok analist desteklerin azaltılmasının ekonomide ve şirket kârlarında büyümeyle beraber geleceğini, bunun da borsayı desteklemeye devam edeceğini düşünüyor.
ABD'De haftalık bazda Dow yüzde 0.3, S&P 500 ve Nasdaq ise yüzde 1.1'lik düşüş kaydetti.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Ot artisi ve faiz indirimi beklentilerinin sonlanmasi borsa istanbul’un yurtdisi piyasalari
daha fazla dikkate almasini sagliyor. Teknik olarak da hedef seviyelerin gorulmu s olmasi
bist 100 endeksini duzeltmelere ac ik hale getrdi. Hat irlanacak olur ise gecti gimiz
haftalarda bist 100 icin su ifadeleri kullanm istik. `ana hedef olarak ocak ve subat
aylarindaki du susun tepkisinde %161,8 seviyesinin bulundu gu 93,650 civar ini takip
ediyoruz. Bu seviye fibonacci analizinde onemli bir seviye ve endekste son yukselen trend
icinde olan duzeltmeler ardindan baslayan yeni yukselislerde bir sonraki guclu direncin bu
rakam etrafinda olu stugu n u d a g o r m u stuk. Bu ac idan eski zirve olan 86,750 ’nin
gecilmesinin ard indan bu seviyenin ana hedef oldugu kanaatindeyiz` bist 100 onceki
hafta ve gectigimiz hafta olmak uzere 93,000 ’in uzerini test ederek bu hedefi de yakla sik
olarak tamamlamis oldu. Bu seviye onumuzdeki donemde de en onemli direncimiz
olmaya devam edecek. Bu seviye oncesinde ise 91,800 ilk onemli direncimiz olacak. Bu
seviye uzerinde bir hareket olacak olursa alimlar yeniden kuvvetlenebilir ve 93,650 civari
bir kez daha test edilerek, bu seviyelerin uzerinde bir boga tuzagi olusabilir. Asagida ise
90,500 altinda 86,750 civarina kadar olacak sert bir geri cekilmenin onu ac ilmis olacaktir.
Bu seviye oncesinde arada 89,000 deste gi takip edilecektir. Bu nedenle 90,500 alt inda
kalindigi surece yukari yonlu pozisyonlarin riski cok daha yuksek olacaktir
gedik yatirim menkul degerler a.s.
* * *
burada yer alan yatirim bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatirim danismanligi
kapsaminda degildir. Yatirim danismanligi hizmeti sermaye piyasasi kurulu
tarafindan yayimlanan seri:v, no:52 sayili `yatirim danismanligi faaliyetine
ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkinda teblig`
cercevesinde araci kurumlar, portfoy yonetim sirketleri, mevduat kabul
etmeyen bankalar ile musteri arasinda imzalanacak yatirim danismanligi
sozlesmesi cercevesinde sunulmaktadir. Burada ulasilan sonuclar tercih
edilen hesaplama yontemi ve/veya yorum ve tavsiyede bulunanlarin kisisel
goruslerine dayanmakta olup, mali durumunuz ile risk ve getiri
tercihlerinize uygun olmayabileceginden sadece burada yer alan bilgilere
dayanilarak yatirim karari verilmesi saglikli sonuclar dogurmayabilir.
-matriks-
|Mevlana der ki;
Yorum
-
-
konya
kartn
arsan
netas
izleyelim bakalım ne olcak.Mevlana der ki;
Yorum
-
brısa 552
yeterli değil
5 55 üstünde ilgilenebilirim...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
yeni halka arzlarda yukarı meyilli hareketler,,,
pegasus,odas...tactr yeni mi...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
yeni halka arzlarda yukarı meyilli hareketler,,,
pegasus,odas...tactr yeni mi...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yorum
-
560 oldu yeterlimi abimlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbrısa 552
yeterli değil
5 55 üstünde ilgilenebilirim...
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum