sasa,işyat,brisa inceliyorum...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
sılvr 109 üzerinde güzelleşir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-

Slmm Oooo ne güzel olmuş şenlenmiş burası
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
haftalık yarışmaya gerel i yazdım...umarım gerekeni yapar,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Realize ettiğim gözdede 5.65 kademesinden şansımı bekleyeceğim
Simurg Hocam ben ne EI de ne de Chome de sadece burada alıntı yapamıyorum ve sürekli sayfa kendini yenilemeye çalışıyor.
O nedenle alıntı yapamadım ve neyi sorduğunuzu da anlayamadım; ama sizi gördüğüme sevindim.
Bu arada levet Martı dostumuz hızlı girişi yapmış
sevindim katkılarına, sağolsun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sağlık durumunu sordum mesut hocamMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRealize ettiğim gözdede 5.65 kademesinden şansımı bekleyeceğim
Simurg Hocam ben ne EI de ne de Chome de sadece burada alıntı yapamıyorum ve sürekli sayfa kendini yenilemeye çalışıyor.
O nedenle alıntı yapamadım ve neyi sorduğunuzu da anlayamadım; ama sizi gördüğüme sevindim.
Bu arada levet Martı dostumuz hızlı girişi yapmış
sevindim katkılarına, sağolsun
expoler de bazı sonrunlar var...
Yorum
-
Mesut Hocam,
teşekkür ederim...
Allah Razı Olsun...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tektu 081...fvori 080 üzerinde kalıcı olursa...ikiside a listemde değil,isim olarak...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Değişen bir şey olmadı Simurg Hocam; o kadar iğneyi boşuna yemiş oldum
sağolasın
Yorum
-
avod, sanko geri gelmeyin,arkada kedi var...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
konya
kartn
arsan
netas
izleyelim bakalım ne olcak.
KONYA da hareket var...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
emkel 095 üzerinde güzelleşir...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
dyoby hareketli 162,direnç 168...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum