Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dün boll bandın üstünü test edip içerde kalmış.... ve trend cizgisinede dokundurmuş...
RSI yi takipliyorum yukarı yönelir mi diye... suanda yatayda görünüyor... Frenlerin patlamasına az kalmış gibi geldi bana.... ya buradan boll dışına çıkacak yada 160-162 ye kadar salınıp sonrasına baslayacak hareketi....
Ama bu hissede fibo güzel işliyor....
En fazla 3-5 gün dayanır bu grafiğe... hakkını vermeli speği bence...
alper özdamar , kendi formunun ılk yıl toplantısına katılan 3 kısıden bırıydım, cok iyı egıtımı olan, bızım gokhan gibi pırıl pırıl bır genc arkadas..bu yıl face de uye sayısı 1000 ' gecmıs yolu acık olsun
şöyle bi %5 çaksınlarda tarihi unutmayalım diyorsun yani
çaksınlar bi mahsuru yok bence boşalmış ben
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Dün boll bandın üstünü test edip içerde kalmış.... ve trend cizgisinede dokundurmuş...
RSI yi takipliyorum yukarı yönelir mi diye... suanda yatayda görünüyor... Frenlerin patlamasına az kalmış gibi geldi bana.... ya buradan boll dışına çıkacak yada 160-162 ye kadar salınıp sonrasına baslayacak hareketi....
Ama bu hissede fibo güzel işliyor....
En fazla 3-5 gün dayanır bu grafiğe... hakkını vermeli speği bence...
la get olum ondan bişe olmaz yazıp çizip durma böle ulu orta bu hisseyi baş ka hisselere get bak ..milleti yakmak24
bi knfrt göz at bakayım...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum