Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
EFEKENT hocam BURVA tekrar 4,0x üstünü deneyecek gibi geldi bana,siz ne dersiniz ? bugün 3.74 kapamıştı güzel trade verebilir.
BURVA'da geçen Çarşamba İŞ yatırım 235.000 lot almıştı.Ertesi gün hepsini satmış.Sattığı lotların 150.000 tanesinin ilk beş kurum tarafından alınmış.
EFEKENT hocam BURVA tekrar 4,0x üstünü deneyecek gibi geldi bana,siz ne dersiniz ? bugün 3.74 kapamıştı güzel trade verebilir.
BURVA'da geçen Çarşamba İŞ yatırım 235.000 lot almıştı.Ertesi gün hepsini satmış.Sattığı lotların 150.000 tanesinin ilk beş kurum tarafından alınmış.
anlık hareketler olabilir. ama kalıcı bir yükseliş için haftalıklarında 3,95 üzerine atması ve 3,95 i destek yapması mantıklı olacaktır.
spekülatif hareketler olursa malesef grafiklerimize yansımıyor. ;)
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
benim nacizane fikrim 100 endeksin daha gidecek yolu olduğu yönünde dolar basında baktığımızda grafiklere biraz daha yolvar gibi bugüngü hareketin bu çıkış trendide yaptığı ufak düzeltmeler gibi (çok sınırlı düzeltmeler oldu 3000 puan gibi) bi geri çekilip tekrar yukarı hareketleneceği yönünde yani ben 75000 seviyelerine bi geri çekilip tekrar çıkacağı kanısındayım ama tabi bu güngü hareket yukardada belirttiğim gibi sınırlı kalan düzeltmeleri tamam lamak içinde olabilir ve bu çıkışın düzeltmesinin baya bi sert olacağı kanısındayım saygılarımla.
yukarıdada belirttiğim konular göz önüne alındığında kendimde dahil stop larımızı iyi belirleyip büyük düzeltmeye yakalanmamak yönünde olacaktır umarım bugün herkesin gönlüne göre olur
"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum