radyolog hocam 11.25 kıramayıp 10.90 lara salan netaş hakkındaki görüşünü alabilirmiyim
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
radyolog abi otkar varmıydı sendeMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
radyolog abimde netaşı çok sever ::::::::::::::::epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam 11.25 kıramayıp 10.90 lara salan netaş hakkındaki görüşünü alabilirmiyim
)))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog hocam 11.25 kıramayıp 10.90 lara salan netaş hakkındaki görüşünü alabilirmiyimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi otkar varmıydı sendeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abimde netaşı çok sever ::::::::::::::::
)))
OTKAR vr ewet
NETAS ustaı güko dur ;);)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
geç olsun güç olmasın. kimi analiz böyle bekletebiliyor. ama illaki hedefe gider. sadece zaman biraz şaşar. ben hala trade ederek bekliyorum.ibugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefekent hocam eski takiplerden desa cok sessiz kalmadımı gerçi dayanamayıp bende elden çıkardım ama uzun zamandır buralarda oyalanıyo"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bugün 112 tesis açıyoRLARMIŞ bugün bu borsa dünün üzerinde kapar . nokta .Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
şu an netaş zamanı değil bana göre... am 5- 10dakka sonra ne olur bielemem ;)epopeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetas ustası güko senin görüşün neMevlana der ki;
Yorum
-
tşklerGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu an netaş zamanı değil bana göre... am 5- 10dakka sonra ne olur bielemem ;)"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ben dün verdim netasşı 10,50 gibi beklerim. ama beklediğimizi duyan ttraktaki gibi korkup yukarı sürer mi bilmem.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum

Yorum