BJK ler duruyomu millet
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bjk güzel haberlerin sonunda iyi gidiyor 2009 daki hareketi tekrar yapar mı acaba o zaman 3,9 larda 14 leri gördü gene yapar mı radyolog nedersin"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
harşena goody 60,50 15000 civarı emir yığılmış burayı geçmesi gerektiğini düşünüyorum geçerse güzel olabilir.harşena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersyn radyolog,bende BJK yok,ama goody vardı,ne yapar nereye gider bilmiyorum
yatırım tavsiyesi değildir."tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
bjk yi 430 dan beri izliyorum ama gözün çıksın brisa sağlam yüklenemedikBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
duruyo abi 4.35 den malladık bekliyoz...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBJK ler duruyomu millet
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
sonme snapm takıldım yazmıyim diyom ama dayanamıyom.....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Bilirim sizin bilginiz, görgünüz size yeter.
Bir başkasının çıkıp bilgiçlik taslamasına hiç mi hiç ihtiyaç yok.
Lakin olaylar baktığımız pencereye göre şekilleniyor.
Görüşümüz düşünceye dönüşüyor.
Kanımca resme burnunuzu dayayıp bakıyorsunuz.
Biraz geri çekilseniz resmin bütününü görme imkanına kavuşacaksınız.
Gelin kesik çizgili orta hattı su sathı kabul edin.
Sonra da kendinize
su üstünde olan geminin mi yoksa su altında olan denizaltının mı
daha hızlı yol alacağını sorun.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Sayın boğaziçi akmgy da vardı sanırım duruyormu bi türmü hareketlenemedi.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbjk yi 430 dan beri izliyorum ama gözün çıksın brisa sağlam yüklenemedikBirşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
Yorum