uyanın arkadaşlar, silkelenin.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yok abi bu grupla yol alamayacaz biz. millet uykuya dalmış.
okuyan yok
araştıran yok
paylaşan yok
cevap veren yok"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ge arastirma ve musavirlik, 39,3 milyon tl nominal degerli garanti bankasi hissesi icin mkk'ya basvurdu"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bekliyom birisi yapıştırsın ama herşeyi benden bekliyolara düşüşün nedeni bu olamsın.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşüşün nedenini bilen var mı?
759 - 27.11.2012 16:49:11 - GE ARASTIRMA VE MUSAVIRLIK, 39,3 MILYON TL NOMINAL DEGERLI GARANTI BANKASI HISSESI ICIN MKK`YA BASVURDUMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Güncelleme 1127
ÇIKANLAR//
AKGUV-ANSA-BAKAB-BEYAZ-BFREN-BROVA-BSHEV-DENTA-DOBUR-ENKAI-
FONFK-GRNYO-HEKTS-IEYHO-KLBMO-KOZAL-METUR-SEKFK-SKBNK-VAKFN
GİRENLER//
ALCAR-ATSYH-BAGFS-EGPRO-LOGO-NTHOL-OTKAR-OZGYO-PETKM-PRKME-
TEKST-TSKB-TUPRS[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran 5 dk.

8,50 den 8,16 ya yuhh.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdüşüşün nedenini bilen var mı?EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterge arastirma ve musavirlik, 39,3 milyon tl nominal degerli garanti bankasi hissesi icin mkk'ya basvurduEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler sizlere.
efenimm
dün akşam saatlerinde böle bir tespit yapmış gariban radyolog
herhalde poz alırdı yine gariban radyolog efenim

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sen okuyonya ben neden okuyayımEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok abi bu grupla yol alamayacaz biz. millet uykuya dalmış.
okuyan yok
araştıran yok
paylaşan yok
cevap veren yok
sen araştırıyosunya ben neden araştırayım
sen paylaşıyosun ya ben neden paylaşayım
sen cevap veriyosun ya ben neden cevap vereyim
sen yoruluyosun ya ben neden kendimi yorayım
sen teşekkür ediyosun ya ben neden teşekkür edeyim
sen beğeniyosun ya ben neden beğeneyim
hocam şimdi sende çok şey istemişsin bu mod da ki vatandaşlardan biraz ağır kaçmış şimdi tarafsız bir gözle bakınca öle gördüm ben ne dersiniz arkadaşlar sizce de biraz ağır kaçmış değilmi ?Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİStermisin yarın diğer bankaları verip
GARAN alsın abiler

eksik kalmış gönderi
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
abi sen işini bilirsin baştan beri banka diyosun ama biz bi inat etmişiz gidiyoz bakalım..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefenimm
dün akşam saatlerinde böle bir tespit yapmış gariban radyolog
herhalde poz alırdı yine gariban radyolog efenim

sen gariban değilde çok mütevazisin abi.;)Mevlana der ki;
Yorum
-
Piyasa
İMKB 'Dünya İkincisi' oldu

İMKB kazançlarıyla yatırımcıları güldürdü ve dünya ikinciliğini kaptı
içinizde gülen varmı acep siz kaçıncı oldunuz ::::::::::::::::::::::::::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
ne demeli
ya da dememli
efekent kardeşim yerden göğe kadar haklı
bakıyorum 3 yada 5 kişi yorum yapıyor yada geyik yapıyor
TA yapanların sayısı 3 tane
varsa 4. cüyü gösterin bellkide ben bilmiyorum
güko yazsın boğaziçi yazsın efekent yazsın ben yaziim
HAZIRLOPÇULARRRRRR k24k24k24
SİZLERDEN İSTENE ARA SIRA DA BİLE OLSA 2 SATIR Bİ ŞEYLER KARALLAMANIZ
KİMSE DEMESİN BEN ALMIYOM SATMIYOM HİSSE İŞİ İNSANIN İLİKLERİNE İŞLER HELE BİR DE KAZANDIYSANDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Oh ne ala. Kendimiz çalıp kendimiz dinliyoruz.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForumlarda yazıp çizen insanların gününü mutfakta geçiren ve aile fertleri için akşam yemeği hazırlayan ev hanımlarından bir farkı yok.
Akşam masanın etrafında toplanın şunun yağı, bunun tuzu eksik demek kolay. Siz bir günden bir güne iki yumurta kırıp sofrayı koydunuz mu?
Tamam; omlet de, salata da yapmayın ama hiç olmazsa eve dönerken fırından sıcak bir ekmek alıp eve getirin.

Arkadaş eşininiz, anneniz çoluk-çoçuğu olmasa inan olsun salondan mutfağa geçmez. Soğuk sandviç ile karnını doyurur.
Mutfakta tencere sizin için kaynıyor; bütün aşlar sizin için pişiyor. Sizin bunu fark etmeniz için birinin çıkıp Allah göz vermiş görmüyorsunuz, akıl vermiş düşünmüyorsunuz diye kafanıza mı vurması gerekiyor.
Anladım karnınız aç. Kusura bakmayın ben aşçı değilim. Artık çayla-kahveyle idare edeceksiniz. Ayağınıza da hizmet beklemeyeceksiniz. Çayınızı, kahvenizi kendiniz alacaksınız.
k12k26
eski yazılanları okurken hocamız güzel şeyler yazmış hoşuma gitti hatırlayalım istedim...Mevlana der ki;
Yorum
-

kedi diyip geçmeyecen arakadaşına yardımcı oluyor pıravo
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum