Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sn. EFEKENT'in isteğiyle, sadece izin verilen üyelerin katılabileceği yeni bir konu(Hisse Trade Özel) açılmıştır. Moderatör ve Beybaba(Sn. Penguen) üye grubuna dahil üyeler doğrudan giriş yapabilecektir.
Sn. EFEKENT'in isteğiyle, sadece izin verilen üyelerin katılabileceği yeni bir konu(Hisse Trade Özel) açılmıştır. Moderatör ve Beybaba(Sn. Penguen) üye grubuna dahil üyeler doğrudan giriş yapabilecektir.
Peki biz nasıl girebileceğiz buraya yoksa siteden uzaklaşınmı deniyor bize lütfen bir açıklama yapabilirmisiniz. İşyerinden arasırada bir girip okumayıda mı çok gördünüz yoksa bize.
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
değişişk bi uygulama olmuş burası epeyce kalabalık olmustu zaten
Forumun misafirlere veya bazı üyelere kapalı olması uygulamasını savunmuyorum. Bunun foruma zarar verdiğini bildiğim için, neredeyse yıllardır misafirlere kapalı olan "Borsa Genel" bölümünü genel görüntülemeye açtım.
Sn. EFEKENT ise, kendince haklı olarak verdiği onca emeğe rağmen tepkisiz kalan, sessiz izleyiciler için uğraşmaktan yorulmuştur. Hiç değilse yazdıklarını okuyan, cevap veren bir izleyici kitlesiyle bir arada olmak istemesi gayet doğaldır.
arkadaşlar meramımı daha önce defalarca anlattım. bu uygulamanın sinyallerini de verdim. hatta söyledim. ama değişen bir şey olmadı.
bu bölüm devam edecek. burada da paylaşımlar olacak. katkı yapmaya devam edenler, diğer özel bölüme davet edilecekler.
amacımız aramızdaki yazmamaya inat eden arkadaşları temizlemektir.
özel bölüme alınacak arkadaşları özel mesajlarla bildireceğiz.
kimse bu durum için üzülüp, kızmasın.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Peki biz nasıl girebileceğiz buraya yoksa siteden uzaklaşınmı deniyor bize lütfen bir açıklama yapabilirmisiniz. İşyerinden arasırada bir girip okumayıda mı çok gördünüz yoksa bize.
Kimseye asla herhangi bir yere gidin, okumayın demiyoruz. Bir önceki mesajımda bu uygulamanın neden yapıldığını benim bakış açımdan açıkladım. Daha fazla açıklamayı Sn. EFEKENT yapabilir.
Yorum