Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

ablam ben burdayım sen hiç kjafanı yorma bak fener aldım 45 den verdiler elime fenerleri
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bogazici77
      .............
      • 11 Temmuz 2009
      • 1920

radyolog abi dedim dimi sana daha bjk gider diye
      Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 23160

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ablam ben burdayım sen hiç kjafanı yorma bak fener aldım 45 den verdiler elime fenerleri

yeter len boğaziçii

öldürüdn beni bugün gülmektenk16k16k16k16
        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• ibugra
          Tecrübeli
          • 28 Ağustos 2009
          • 720

bizim gibi kamu kurumanda çalışanlar ne yapsın katılmak zor , ustalar bizi unutmasa iyi olur unuturlarsada hayırlısı olsun ne diyelim haklarınızı helal edin

Yorum

• mesut72
            Katılımcı
            • 18 Ağustos 2011
            • 171

Sayın Efekent ben de yazmayanlardan ancak sizlerin yazdıklarından çok yararlanan biriyim. Tenik bilgisi çok yetersiz olunca insan yazamıyor ama derseniz ki alıp sattığımız hisseleri yazalım, KAP'a düşen haberleri kopyalayalım, günaydın ve iyi aşamlar diyelim ben de davet edilmek istiyorum. Saygılar.

Yorum

• bogazici77
              .............
              • 11 Temmuz 2009
              • 1920

şansa bak bjk alaydım keske

Yorum

• EFEKENT
                Kıdemli
                • 15 Mayıs 2008
                • 4329

mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sayın Efekent ben de yazmayanlardan ancak sizlerin yazdıklarından çok yararlanan biriyim. Tenik bilgisi çok yetersiz olunca insan yazamıyor ama derseniz ki alıp sattığımız hisseleri yazalım, KAP'a düşen haberleri kopyalayalım, günaydın ve iyi aşamlar diyelim ben de davet edilmek istiyorum. Saygılar.
                mesut bey 1,5 yıllık üyesiniz. çoğunlukla varsınız. 1,5 yılda 11. mesajınızı atmışsınız. teşekkür ederiz.
                madem yazdıklarmızdan faydalanıyorsunuz neden bir teşekkürü, 2 satır kelamı çok gördünüz.
                neden şimdiye kadar selam vermeyi düşünmediniz.
                neden şimdi haber kopyalayalım selam verelim diyorsunuz.
                bütün bu ver yansınları yaparken ya bu adamların sırtında herşey, haklı olabilirler, yorulmuş olabilirler,
                çorbada bizimde tuzumuz bulunsun deyip katkı sağlamadınız?
                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Penguen
                  Mahdumu Kamil
                  • 02 Mayıs 2008
                  • 1387

Kimsenin bir yere gittiği yok.
                  Gördüğünüz gibi herkes burada.
                  İçiniz rahat olsun.
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• bogazici77
                    .............
                    • 11 Temmuz 2009
                    • 1920

bölünmek iyi bişe deel.birlik olma iyidir.böl parçala yönet deyi bosuna dememişler

Yorum

• bogazici77
                      .............
                      • 11 Temmuz 2009
                      • 1920

bide fener gideydi allahım bu nasıl bedevilik

Yorum

• ahilas34
                        Bağımlı
                        • 02 Kasım 2011
                        • 1442

gokhan, tspordan kurtardın bundan ıllakı kurtarırsın , azıcık sabret....necun ınat edıyon benım gıbı, radyolog hocam ı takıp etsene........

Yorum

• ahilas34
                          Bağımlı
                          • 02 Kasım 2011
                          • 1442

penguen abi, calsana guzel bı se dınleyelım..... senden olsun ıstek yapcak bıse aklıma gelmedı. sabah kı zekı muren güzeldi sagol..

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11740

kimsede bir yere gitmiyo burdayım yazılıp çizilenleri yorumları sessiz sedasız izlyecem bende olay bu
                            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• bogazici77
                              .............
                              • 11 Temmuz 2009
                              • 1920

abla sabır et de bu fener öle bi hisse ki birazdan 40 tl ye verirse kimse aha demez yani

Yorum

• ahilas34
                                Bağımlı
                                • 02 Kasım 2011
                                • 1442

pıcus hocam var komsu koyde, aslan ları kedı ettım der , valla koskoca aslan kedı olduysa, fener de parlar....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information