Cumhuriyetimizin 89.yılı kutlu olsun... Ne mutlu TÜRKÜM-ATATÜRKÜM diyebilene
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
işin üç kağıdını iyi biliyorlar bu karşı çıkmanın gündem değiştirmenin arkasın da kesin bişiler var ama ne sonra çıkar kokusutaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlafta değil gerçekte bizlere emanet edilen cumhuriyetimiz kutlu olsun.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
http://www.isteyatirim.com.tr/AnaSayfa/Default.aspx Arkadaslar, bu siteden canli yayina ulasmak mümkün olmuyor. Acaba baska bir site varmi canli hisse senedi takip edilecek?Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Buradan ücretsiz demo hesabı açın. (Gerçek bilgilerinizi vermenizi tavsiye etmem.) Javamatriks uygulaması ücretsiz olarak kullanılabilir.labtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://www.isteyatirim.com.tr/AnaSayfa/Default.aspx Arkadaslar, bu siteden canli yayina ulasmak mümkün olmuyor. Acaba baska bir site varmi canli hisse senedi takip edilecek?
Yorum
-
Kurban bayramı geldi geçti bitti. Bence bu topiği kapatıp, yenisini açsın birisi. Artık yeni bir sayfa açılmış olsun.Topik hakkını fazlası ile vermiş oldu. Ama artık geleceğe bakmak lazım.
Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarım. Umarım Cumhuriyetin değeri ancak kaybedilince anlaşılmaz.
Yorum
-
gördüm canım benimk3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimdiye kadar boyle bir ceza gordunuz mu sayin kuzu?
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun
G. Mustafa Kemal ve silah arkadaslarini minnetle aniyorum
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCumhuriyetimizin 89.yılı kutlu olsun... Ne mutlu TÜRKÜM-ATATÜRKÜM diyebilene
zabah...
A-Ke-Pe liler dışında yüm yurttaşlarımın,
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN...
.

didim diye adamlar (tabi bunu yapana ne kadar adam denirse
) üyeliğimi iptal etti... da

ta bunlar iyi günleriniz... tadını çıkarmaya bakın yavriler
Yorum
-
açtıkyaCobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryenisini açsın birisi...
http://forum.keyborsa.com/showthread...795#post446795
kaç dene açacaz...
Yorum
-
Kurban Bayramı'nın bitişi ile konu vazifesini tamamlamış.Konu, bir süre sonra Depo'ya taşınacaktır.
İsteyen, açılan yeni konudan devam edebilir. İsteyen, başka konu açabilir. Açılan yeni konunun bağlantısı yukarıdaki mesajda mevcuttur.
Yorum
Yorum