KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

Ben de oyle dusunuyorum dayan hocam
    Birsey rica edecegim, bu konuyu tartismak isteyenler icin bir topic acar misin
    Burda linkini verelim ve orda kufursuz, edepli bir sekilde bildiklerimizi paylasalim

Topigin sahiplerine saygi icin de mumkun oldugunca, tali konulari baska topiklerde inceleyelim
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Lem PEGA, bu deyyuslar konuşurken senin bozkurtlar nirde ? Bahçeli denen adam AKP' nin arka bahçesi gibi davranmaya devam ediyor. Nerdeyse her mahallede Ülkü ocakları vardı hepsini lav etti.

Daha yazacam emme kafam 3500 onun îçîn daha yazmayayım. 1980'den sonra solda sağda bitmiştir. Ben komünistim sen faşistin emme ortak değerimiz bu vatanın bölünmez bütünlüğü idi

Bölüyorlar gözümüzün önünde vatanı, küfür etmekle bu vatan kurtulmaz eli taşın altına sokmak lazım
      bir daha öyle bir tabir kullanma bu biiirrr...

benim KILIÇTAROĞLU na şimdiye kadar böyle birşey kullandımmı hiç ?

benim KUTSAL ımın ismini ağzına alırken BESMELE çekmeyin ismini, bende besmelesiz alırım... ona göre

diğer anlattığın şeylerde uzun hikaye, burda yazmayla çizmeyle bitmez

sadece bende bir laf vardır onu deyiveriyin saaa

sizin aklınızın irdüğü yir olu, irmedüğü yir olu....

3. süde haliyle yine kerem abiye...

söyleyecek laf bulamıyom sana abi... literatür kafi gelmiyor

olum maçta 20.000 taraftar öyle bağırıyor, ben napıyım... hayret bişeysin...

benmi diyom onlar diyo (youtube dan buluyum bari bişeyler )

Yorum

• PEGA_SUS
        Yasaklı
        • 21 Ağustos 2011
        • 2790

lemm olum tartışarak neyi çözeceksiniz ?

gavur 50 sene öncesinden, planını yapmış oyunu ona göre oynuyor

MİSAL:

sene 1990 da PKK li bir vekiller... 10-15 sene sonra bu meclisin yarısı bizden olacak dememişmidir DEMİREL'e... demiştir

o noktaya gelinmemişmidir... gelinmiştir, bu süre zarfında

mecliste en az 150 tane PKK lı vekil yok mudur ? VARDIR...

neyse

kani abi...

bölünmeyi zaten onlar istemiyorki... bölmeye kalksan en başta kendileri karşı çıkar

SONUÇ OLARAK

KAFATASÇI derseniz... başım gözüm üstüne

sonuna kadar destekleyeceğim, uğruna başımı koyacağım tek çözüm şudur bende...

bir REFERANDUM yaparsın... ayrı ülke ayrı devlet istiyomusun diye...

% 50 den fazla çıkan illeri bulursun... diyarbakır, siirt.... artık ne çıkarsa...

bunlara alın kurun devletinizi dersin....

araya bir DUVAR... duvarın dibine komple mayın...sınır kapısı yok, geçiş yok...

vize yok... pasaport yok....

o devleti tanıma hiç yok

nüfüs kütüklerini açarsın... TÜRKİYE'nin hangi bir tarafına dağılmış diyarbakırlı, batmanlı kim varsa.... artık

İSTİMLAK edersin mallarını verirsin paralarını, yüklersin bir kamyona eşyasını

hadi yavrum, madem yeni devlet istiyordun... aha orda devletin, aha orda siirtin, hakkarinin dağları

hadi yavrum, boşalt bi şu istanbulu, ankarayı der... gönderisin o yana

AZİZ YILDIRIM... NİHAT ÖZDEMİR de şansına küssün

o taraflarda kalan, TÜRK ırkından SOYDAŞLARIMI da mübadele ile alırsın bu taraflara

oldu bitti, tertemiz...

beni istemeyeni, ben hiç istemem...

bu ÜLKE yi... ABD zaten belli bir süre sonra bölecek... ondan kaçış yok

en iyisimi kendi yöntemimle, bana yarayacak şekilde ben kendim bölerim

EKLEME : yeni başlık açılmamış, açılırsa oraya alırsınız yazımı artık

Yorum

• VIX100
          Tecrübeli
          • 03 Kasım 2011
          • 1945

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Lem PEGA, bu deyyuslar konuşurken senin bozkurtlar nirde ? Bahçeli denen adam AKP' nin arka bahçesi gibi davranmaya devam ediyor. Nerdeyse her mahallede Ülkü ocakları vardı hepsini lav etti.

Daha yazacam emme kafam 3500 onun îçîn daha yazmayayım. 1980'den sonra solda sağda bitmiştir. Ben komünistim sen faşistin emme ortak değerimiz bu vatanın bölünmez bütünlüğü idi

Bölüyorlar gözümüzün önünde vatanı, küfür etmekle bu vatan kurtulmaz eli taşın altına sokmak lazım
          Sizce Devlet Bahçeli Hangi Partili?..

Bütün konuşmalarında iktidarın karşısında...

Bütün oylamalarda iktidarın yanında...

*

Hem kızıyor...

Hem onaylıyor...

*

Saydık:

AKP 27 kez çuvallamış...

MHP 27 kez kurtarmış...

*

28’inci:

Bahçeli kızdı:

“Kandil’e bir saatte gitmeyi ağızlarına alamayan acizler, Şam’a 3 saatte gitmenin müjdesini vermeye başlamışlardır... Türk milleti Şam’a değil, Kandil’in kalbine Türk bayrağının dikilmesini istemektedir... AKP tüm demagoji sınırlarını aşmış, dipsiz bir kuyuya gömülmüştür...”

Ve Şam’a gitme tezkeresi geldi...

Destek MHP’den...

*

“Yedek lastik” diyen de var...

“Koltuk değneği” diyen de...

Ya da “AKP’nin çekme kurtarma aracı” diyen...

*

Tüm bu olanlar büyük bir operasyondu aslında:

Plana göre “milliyetçilik” yerini “din” eksenine bırakacaktı...

Ve operasyon başladı...

Milliyetçiliğin tüm bağları bir bir koparıldı, ulusal kurumlar etkisiz hale getirilirken, onları besleyen milli varlıklar satıldı...

MHP onayladı...

*

Milli kavramları kaldırıp attılar...

Milliyetçi sloganlar silindi...

“Dağa taşa ne mutlu Türk’üm yazmaya” kızan “dindar” cumhurbaşkanı seçilmesinde sandalye az geldi...

MHP yapıştı...

*

Cumhuriyet değerlerini savunan kim varsa ortadan kaldırıldı...

Milli eğitimi, ulusal kültürü, modern sanatı, çağdaş yaşamı silmeye başladılar...

Simge türbandı...

Sandalye sayısı azdı...

MHP koştu...

*

Cumhuriyetin en büyük ideali Batı uygarlığı yerine Arap dünyasına döndü Türkiye... Kendini bataklığın içinde buldu...

Ülkesinde zerresi yokken “Demokrasi getiriyoruz” diye Mısır, Libya, Tunus’a sarktı...

Şimdi de Suriye’ye demokrasi getirecek ya...

Tezkere?..

MHP yetişti...

*

Yurtseverler özgürlük, bağımsızlık, uygarlık istediğinde, ayağa kalkıp “Vatan elden gidiyor” diye kurşun sıkan “milliyetçilerin” alkışları ile oldu tüm bunlar...

*

Şimdi soracaksınız:

“Devlet Bahçeli hangi partili?..”
          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kani
            Tecrübeli
            • 26 Kasım 2010
            • 1084

Lem pega sen buranin gÜlÜsÜn hee koklayalim senİ yahu sadece borsa para beklentİlerİ konuŞsak Çok İyİ olacak emme olmuyor ŞaŞip kaliyorum bazi yazilara yazmaya elİm gİtmİyo kilavyeye dİnİ versİyonlara hİÇ gİrİlmese sadece tebrİkleŞme harİÇ ne gÜzel olur yoksa sİnİrlİ ve agresİf bİ yazilarin yazildiĞi yer oluyor olmasa ne ala
            oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• Permanent
              Katılımcı
              • 08 Ağustos 2011
              • 161

Skenderden biraz söğüşlemek için buraya takılıyorum.
              Elit üyeler var burada.
              Fakat fikir vs tartışmasına çok sık giriliyor.

Galiba onların parası çok. Cepler, kasalar kakılı. Guduruyorlar adamlar.

Ekstra tartışma için ayrı topikler açıldı.
              Çok geçmedi topiklere kilit vuruldu.

Bazı arkadaşlar fikir tartışmasına girince sapıtıyor. Onun bunun kutsalına değer verdiği rahatlıkla laf söylüyor.
              Bunlar çiğlik, zihnen tekamül etmemişler, sanki kendi fikirlerinden de emin değiller.

Hangi fikre sahip olursa olsun, insana saygısı olmayanın söylediklerine hiç itibar edemiyorum.

Saygılar.

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

Tüm dostların Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
                Siyasi ve dini tartışmalar, forumun kuruluş amacıyla bağdaşmıyor bu konularda tartışma yapılacak onlarca forumlar var, bu tartışmaları o forumlarda yapabilirsiniz, eğer gelişmeleri ekonomi ile ilişkilendirip haber değeri ile yorumlamayı becerebilirsek umarım faydalanmak için burayı takip eden onlarca üyeyeye daha faydalı olacağımızı düşünüyorum.Herkesin dini , ideolojisi ,siyasi görüşü kendi özelidir.Lüten özele saygı...Diğer bir husus , biz ne adalet dağıtıcısı ne de ahlak zabıtasıyız .Kurmuşuz bir forum insanlar faydalansın diye. Foruma zarar vermek yerine taşın altına elini koyarsanız minnettar kalırız.Herkese iyi akşamlar, iyi bayramlar...
                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11908

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Siyasi ve dini tartışmalar, forumun kuruluş amacıyla bağdaşmıyor bu konularda tartışma yapılacak onlarca forumlar var, bu tartışmaları o forumlarda yapabilirsiniz, eğer gelişmeleri ekonomi ile ilişkilendirip haber değeri ile yorumlamayı becerebilirsek umarım faydalanmak için burayı takip eden onlarca üyeyeye daha faydalı olacağımızı düşünüyorum.Herkesin dini , ideolojisi ,siyasi görüşü kendi özelidir.Lüten özele saygı...Diğer bir husus , biz ne adalet dağıtıcısı ne de ahlak zabıtasıyız .Kurmuşuz bir forum insanlar faydalansın diye. Foruma zarar vermek yerine taşın altına elini koyarsanız minnettar kalırız.Herkese iyi akşamlar, iyi bayramlar...
                  Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• PEGA_SUS
                    Yasaklı
                    • 21 Ağustos 2011
                    • 2790

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Foruma zarar vermek yerine taşın altına elini koyarsanız minnettar kalırız.Herkese iyi akşamlar, iyi bayramlar...
                    aynen simurg abi...

bende sırf bu yüzden 15 gündür... cami duvarını sürtünüp duruyom emme

hiç kimse gereğini yapmıyor

buda stock abiye yazdığım yazı...

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
                    abi şahsına algılama

hepinizi aynı şekilde sever sayarım...

temizlemeye uğraşma

ben bundan sonrada aynı şekilde sövüp sayacaam...

körün istediği bir göz ALLAH verdi iki göz ya... tamda benim arayıpta bulamadığım şiy

küfürden benim ÜYELİĞİMİ İPTAL et... lütfen

kendim uğraştım edemedim

seni ALLAH GÖNDERDİ bana... ben op kimiki, kime yazsamda beni silse diye düşünüp duruyodum amk
                    bu dakkadan sonra... benim mesajımın harfine dokunanada söverim

onun üçün lütfen beni oğraştırmayın... bi zahmet

bu iyiliği çok görmeyin baaa

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

konu suydu....turkiye bu suriye isine bulasmasindi...bunu islemeye calistik...fekat artik bulasti...yapilacak bisey yok...

bu nedenle actigim topikleri kapattirdim....artik gerek yok...olan oldu zaten....

biz yazilarimizda skender ve onun kullandigi insanlari one cikardik....bir SII VE SUNNI SAVASINI SKENDERIN PLANLADIGINI FURGULADIK...

herkesin en buyuk bayrami....CUMHURIYET BAYRAMINI KUTLUYORUM....

sevgilerimle....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bugun newyork times birinci sahifesinde yaziyor....irak tan sunni ve sii guruplarin suriyeye gecip savastiklarini....yazik....gunah...aci...

musluman bunnar yaw....her iki tarafta cihadda.....

inaniyorum ki...buna sebeb olanlarin hepsi akan bu kanda BOGULACAKTIR....ve yuce allahim...kendisinin ortaklariymis gibi davranan....bu muslumandir...bu degildir diyerek kendini allahin temsilcisi sanan tum kan emicileri...kendi usulleyile cezalandiracaktir...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

biz forum olarak....BU KONUYU ARTIK KAPATTIK....

Yorum

• thebaboli
                            Sistemli Borsacı
                            • 06 Temmuz 2012
                            • 843

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• liono
                              Tecrübeli
                              • 17 Ağustos 2011
                              • 420

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              lemm olum tartışarak neyi çözeceksiniz ?

gavur 50 sene öncesinden, planını yapmış oyunu ona göre oynuyor

MİSAL:

sene 1990 da PKK li bir vekiller... 10-15 sene sonra bu meclisin yarısı bizden olacak dememişmidir DEMİREL'e... demiştir

o noktaya gelinmemişmidir... gelinmiştir, bu süre zarfında

mecliste en az 150 tane PKK lı vekil yok mudur ? VARDIR...

neyse

kani abi...

bölünmeyi zaten onlar istemiyorki... bölmeye kalksan en başta kendileri karşı çıkar

SONUÇ OLARAK

KAFATASÇI derseniz... başım gözüm üstüne

sonuna kadar destekleyeceğim, uğruna başımı koyacağım tek çözüm şudur bende...

bir REFERANDUM yaparsın... ayrı ülke ayrı devlet istiyomusun diye...

% 50 den fazla çıkan illeri bulursun... diyarbakır, siirt.... artık ne çıkarsa...

bunlara alın kurun devletinizi dersin....

araya bir DUVAR... duvarın dibine komple mayın...sınır kapısı yok, geçiş yok...

vize yok... pasaport yok....

o devleti tanıma hiç yok

nüfüs kütüklerini açarsın... TÜRKİYE'nin hangi bir tarafına dağılmış diyarbakırlı, batmanlı kim varsa.... artık

İSTİMLAK edersin mallarını verirsin paralarını, yüklersin bir kamyona eşyasını

hadi yavrum, madem yeni devlet istiyordun... aha orda devletin, aha orda siirtin, hakkarinin dağları

hadi yavrum, boşalt bi şu istanbulu, ankarayı der... gönderisin o yana

AZİZ YILDIRIM... NİHAT ÖZDEMİR de şansına küssün

o taraflarda kalan, TÜRK ırkından SOYDAŞLARIMI da mübadele ile alırsın bu taraflara

oldu bitti, tertemiz...

beni istemeyeni, ben hiç istemem...

bu ÜLKE yi... ABD zaten belli bir süre sonra bölecek... ondan kaçış yok

en iyisimi kendi yöntemimle, bana yarayacak şekilde ben kendim bölerim

EKLEME : yeni başlık açılmamış, açılırsa oraya alırsınız yazımı artık
                              İstanbulu tutmuşlar en güzel yerlerde benziklikleri var diyarbakırda orda burda elektrriği kaçak
                              kullanıp parasını bize ödetiyorlar yani ekmek elden su gölden bunlar bölünmek istermi sanıyon...
                              Burada doğru dürüst yaşayan kürt kardeşlerim alınmasın onları tenzih ederim...

Yorum

• k3r3m
                                Aktif
                                • 31 Temmuz 2011
                                • 665

Simdiye kadar boyle bir ceza gordunuz mu sayin kuzu?

Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun
                                G. Mustafa Kemal ve silah arkadaslarini minnetle aniyorum
                                "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

Working...
                                X

Debug Information