Ben de keyborsa cemaatinin Kurban ve Cumhuriyet bayramını kutlarım,Allah cc'nin sağlık ve huzur içinde nicelerini göstermesi dileğiyle..
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
asagidaki tabloda 24 ekim 2012 tarihinde uygulanacak olan gunluk is
akisi yer almaktadir:
09:15 : Seans baslangici
12:45 : Seans sonu
12:55 : Uzlasma fiyatlarinin ve teminat tamamlama cagrilarinin ilani
(t gunu-23.10.2012) 17:55 - (t+1 gunu-24.10.2012) 11:00 : Takas suresi
11:00 : I. Temerrut baslangici
eft kapanis saati : Ii. Temerrut baslangici
11:40 : Nakit cekme son saati
11:40 : Nemalandirma
12:30 : Teminat yatirma son saati
25-26-29 ekim 2012 tarihlerinde resmi tatil sebebiyle borsamizda islem
yapilmayacaktir.
24 ekim 2012 carsamba gunu gerceklesen islemlerin takasinin tamamlanmasi
30 ekim 2012 sali gunu yapilacaktir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ula ne zaman geldin,uçaylanmı,ula bi daha ganatlanırsan muğlayıda bulacan böle giderse.hehehePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercanın yandımının ANGARA sınında havasını özlemişiyim be
ciğerlerim bi bayram etsin... iki çekiyim şöyle derin derin
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
gısalar gapandıysa paladan bi güzellik isterük artık,bayramlık olasun palacım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
ekimin 87750 karşılığı aralıkta 88425 e denk gelmektedir bilginize.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
rezerve yapacaadım MUĞLA ya, pega_sus airveysten...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula ne zaman geldin,uçaylanmı,ula bi daha ganatlanırsan muğlayıda bulacan böle giderse.hehehe
öyle biyer yok, MOĞLA var isterseniz didile
bende yanlış manlış olu diye almadım
bildiimiz yire gidek didim angara ya düştüm
Yorum
-
karşılık kurşuluk bilmem ben abitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekimin 87750 karşılığı aralıkta 88425 e denk gelmektedir bilginize.
daha orda 88625 te yazılı... alısa alır filet girerük... almazsa canı sağolsun
bayram dönüşü ALLAH ÖMÜR VERDİYSE...
o fiyete virmem... üçün birini alu anca
Yorum
-
dime abi la... bende eccüüünü azaltsammı diye tüşünüp duruyordumeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbayram cift olunca pozuda ikiye katlayasım geldi.....yakışanı budur....ha ha ha
eksi GAP yimeyeceemizin garantisini ver.... azaltmıyacaaam
Yorum
-
yarına cıkacagının garantisini vir, bende onu verem.....trende oyna ....gerisi lagaluga...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdime abi la... bende eccüüünü azaltsammı diye tüşünüp duruyordum
eksi GAP yimeyeceemizin garantisini ver.... azaltmıyacaaam
Yorum
Yorum