Acıma zaten puştlara kes at kafalarını kasaplık tecrubesi olan ben yüzerim derilerini ha ha ha
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gurbayı gaynattılar
eyidi rahmetli
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
öğle arası bi atraksiyon yapmaz mı... diyon abi yanieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevamı kapanışa dogru....
ta 4 buçaa kadar bekleyecekmiyiz, kös.. kös
bana DARLIK çöker yaw abi
Yorum
-
ne geliyosa veya gelmiyorsa başına bu darlıktan zaten....nefesim guvvatlıdır gelde bir okuyup üfleyeyim seni...ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğle arası bi atraksiyon yapmaz mı... diyon abi yani
ta 4 buçaa kadar bekleyecekmiyiz, kös.. kös
bana DARLIK çöker yaw abi
Yorum
-
lem ben onu tamamen unuttum...bugün gönderde bayramı bayram yapalım....ha ha haparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLem pega seni malda bugun geldi rusyadan .seninkini iraktan cikaramadiydim ,eksperiminki ise zati bende ,bugun koordinatlari verdiniz verdiniz yoksam ,vitrinimi susleyecek bilesiniz
Yorum
-
mgatsby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster87 altında kalmadan short düşünmem hatta bunlar son geri çekilmeler diye düşünüyorum... burdan sağlam bi çıkış olur diye düşünüyorum..tabii cesareti exper ustadan alıyoruz... dediği gibi long devam...
başta pega usta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşeekkürler..yıkılmadım ayaktayımmgatsby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
yenge duymasın ABİ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem ben onu tamamen unuttum...bugün gönderde bayramı bayram yapalım....ha ha ha
aşşalarda neyim oluda, alamayız elinden seni...
beniminen geçirdiğin 200 küsür bayram, bayram deelmiydi derse
bacaklarından tavana asagalırla adamı, bu yenge milleti
Yorum

Yorum