hepinize hayırlı hafta sonları....long devam....geceye ve uzlaşmaya....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
birdirbir oynardık eskiden...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhepinize hayırlı hafta sonları....long devam....geceye ve uzlaşmaya....
saymayı beceremeyenler USTAMIN DİDİİİİİ.... dir atlardı
iyi tatiller
Yorum
-
Küçük hisselerde olupda az zararı olan yada karda olan lar arkasına bakmadan satsın derim..
Hepsinin speği aşağıda ellerini oğuşturarak bekliyorlar..
Borsa rekor üstüne rekor kırıyor..Ama küçük hissler devamlı düşüşte..
30 40 ar lot denemek babında alıyorum yuh artık daha düşmez denilen hisseler daha da düşüyor..
Bugün cücük miktarda aldığım hisselerde bile zarar 150 tl düşünün artık..
Şaka gibi..7 de birine gitmiş kağıda bile satış geliyorsa..
parite 1.30 a geliyor borsa çoşuyor ama dolar hala 1.80 in altına inmem diyor..
Durumlar yaş..
Yorum
-
daha iyiya...dönüşte longları bozup üc kruşa hisse alırız....ha ha hagundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKüçük hisselerde olupda az zararı olan yada karda olan lar arkasına bakmadan satsın derim..
30 40 ar lot denemek babında alıyorum yuh artık daha düşmez denilen hisseler daha da düşüyor..
Durumlar yaş..
Yorum
-
o günün şartları başka, şimdiki başka yav...ne alaka, yapma alahını seversen... büyük ihtimal pazartesi de gap lı yukarı acacak...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim didydin ya hani 250 puanlik marjlarla yap diye bende 225 den aldim 475 den verdim iste ahanda 250 puan.ama gel gorki bu sefer gitti it oglu it ...
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKüçük hisselerde olupda az zararı olan yada karda olan lar arkasına bakmadan satsın derim..
Durumlar yaş..
yeni bir ilüzyon bu gundwane,aklı olan spota bulaşmaz,her gelene veriyorlar,ben de ufak lotlarla deniyorum,hemen zarar yazıyorsun,haber gelmesi lazım şans eseri aldığın kağıda,it köpekle uğraşmayın spottaoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
dow toptan iflasa uğramış.hehe
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hangisi kırılırsa dow o yöne gidecek.ve gittiğindede fena gidecek.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum