KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

hepinize hayırlı hafta sonları....long devam....geceye ve uzlaşmaya....

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

dow yıkılıyor şortlayın lem...ha ha ha

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

ne diyim anlayana sivrisinek saz,anlamayana londra flarmoni orkestrası...ha ha ha

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hepinize hayırlı hafta sonları....long devam....geceye ve uzlaşmaya....
          birdirbir oynardık eskiden...

saymayı beceremeyenler USTAMIN DİDİİİİİ.... dir atlardı

iyi tatiller

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

Küçük hisselerde olupda az zararı olan yada karda olan lar arkasına bakmadan satsın derim..
            Hepsinin speği aşağıda ellerini oğuşturarak bekliyorlar..

Borsa rekor üstüne rekor kırıyor..Ama küçük hissler devamlı düşüşte..
            30 40 ar lot denemek babında alıyorum yuh artık daha düşmez denilen hisseler daha da düşüyor..
            Bugün cücük miktarda aldığım hisselerde bile zarar 150 tl düşünün artık..

Şaka gibi..7 de birine gitmiş kağıda bile satış geliyorsa..

parite 1.30 a geliyor borsa çoşuyor ama dolar hala 1.80 in altına inmem diyor..

Durumlar yaş..

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Küçük hisselerde olupda az zararı olan yada karda olan lar arkasına bakmadan satsın derim..

30 40 ar lot denemek babında alıyorum yuh artık daha düşmez denilen hisseler daha da düşüyor..

Durumlar yaş..
              daha iyiya...dönüşte longları bozup üc kruşa hisse alırız....ha ha ha

Yorum

• paradigma
                Tecrübeli
                • 19 Haziran 2009
                • 1088

eksperim didydin ya hani 250 puanlik marjlarla yap diye bende 225 den aldim 475 den verdim iste ahanda 250 puan.ama gel gorki bu sefer gitti it oglu it ...
                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  eksperim didydin ya hani 250 puanlik marjlarla yap diye bende 225 den aldim 475 den verdim iste ahanda 250 puan.ama gel gorki bu sefer gitti it oglu it ...
                  o günün şartları başka, şimdiki başka yav...ne alaka, yapma alahını seversen... büyük ihtimal pazartesi de gap lı yukarı acacak...

Yorum

• eksper
                    Kıdemli
                    • 17 Temmuz 2009
                    • 3714

ben sana o gün maliyet iyileştirdikten sonra pozu tut dedim dimi.....ne diyim ben sana....

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

cogunuz oyun dışı kaldınız artık.....bir zamanlar 90000 olunca nasıl long poz acacaksınız demiştim,hatırladınızmı....bakın artık para kazanmanız iyice zorlaştı....dahada zorlaşacak....şorta köle olma durumunuz var artık....

Yorum

• Permanent
                        Katılımcı
                        • 08 Ağustos 2011
                        • 161

Sağol, varol eksper üstadım.

Yorum

• VIX100
                          Tecrübeli
                          • 03 Kasım 2011
                          • 1945

eksper abi,küçük hisselerde zararına mal gibi bekleyen bizlerin umudu kaldı mı?kaderime razı oldum ama ......
                          oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• VIX100
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2011
                            • 1945

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Durumlar yaş..

yeni bir ilüzyon bu gundwane,aklı olan spota bulaşmaz,her gelene veriyorlar,ben de ufak lotlarla deniyorum,hemen zarar yazıyorsun,haber gelmesi lazım şans eseri aldığın kağıda,it köpekle uğraşmayın spotta
                            oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• taka
                              Kıdemli
                              • 22 Eylül 2009
                              • 3774

dow toptan iflasa uğramış.hehe
                              ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

hangisi kırılırsa dow o yöne gidecek.ve gittiğindede fena gidecek.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information