herkese iyi bayramlar
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
elinin gözümü var... gözüPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverise İTNE 88125 ten alıcıyım yinede
eksper abiyi yalnız bırakmıyak, ayuların arasında...

hangi ara okudun da zıpladın yine...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn son longo 87850 den vermistim onu 87600 den yerine koydom
eğer varya gitsem boğaz köprüsünden atsam kendimi,
''pega atlıyosa denizin dibinde altun küpü vardır... ona atlamıştır bu itne, bende atlayam şu yandan '' diyerekten atmazsa bu kendini...
manyak ya...
bi dene akıllısı bizi bulmazki zaten
desteğe destek diyosun abi yani... teşekkür ederimeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereldeki long miktarının ücte biri kadar yeni vadeye ekstra actım....88200 den...
Yorum
-
Lem pega gormezmiyim zati long olacam bir sekilde sende vurmusun bende alttan destek attim kotumu oldu.sen 87800 den alip 88300 den verdiydin beklesene yine 87800 leri ,yine hepimiz ayni gemideyiz 90000 dan sattikmi bayram masrafim neyim cikar;)yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
-
günaydın,mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlı günler dilerim.
ula pegam mangizleri gapmışsın bakıyom.hahaha

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın,mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlı günler dilerim.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterula pegam mangizleri gapmışsın bakıyom.hahaha

yok abi ta gapamadık... kuru paraya çevüremedik, pozları
TAKA ABİ...
zabah zabah ne dolandı dilime bak
gittide yörük kızı gelmediii... gocayada vardı besbelli...
sen seversin böyle cangırdaklı havaları....
Yorum
-
not artıyomuş ,yesinler notunu.hehehe.ula pala her işe bi nane uyduruyonya helal sana.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bu haltı yiyeceenide adım gibi bilip duruyodum...
az yükselirde öyle basar didiydim... yükseltmeden bastı it oğlusu

.
100 puan gidivermedi namıssız
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhislerime göre
böyün görebileceemiz en yüksek 88.025 (88.625 ) gibi geliyürya bana
hayırlısı bakalım
Yorum

Yorum