PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster87150 iyi gibi la lönk üçün...şuna bak ya...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster87650 yide kapatıyımda, gıvraşamasın bi yanna dür-zü...
zabah görüşeceez olum PALA senle... k24

görmesem, bilmesemde... yapsam gam yimeyeceem
ikisinede dünden yazılmışıyım amk..
böyle ta çok koyyo adama
Yorum
-
evet pega seni cok iyi anlayabiliyorum ..kar yapacakken poz degistirirp zarar yazma cok koyar adama....bildigin butun kufurleri sayabilisin ,buyuk cogunlugunu ise filtreliyerek ;)PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıkıldı sıkılacağı kadar
650 den açtığım cortu reverse edip lönk olduydum...
anasının dinini siktimin çocukları...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
PEGA_SUS biraz sakin önce sinirlerine hakim olmalısın gerekirse yazıp çizmeyi yapmaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
sevgili palacım aramızda uzuncular varmış az sakin ol bakem.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
1 senedir de böyle bir işlem İLK defa yapıyorumPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşuna bak ya...

görmesem, bilmesemde... yapsam gam yimeyeceem
ikisinede dünden yazılmışıyım amk..
böyle ta çok koyyo adama
pozu açıpta 2 dakka sonra reverse olmak... hiç yapmadıydım
kaçbin puan zararda oturdumda, yapmadıydım..
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili palacım aramızda uzuncular varmış az sakin ol bakem.
bassaya 1000 puan daha... onun bunun çıkardığı
basmazsa adam deel
Yorum
-
60 lık dahil SAT ta ABİ...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili palacım aramızda uzuncular varmış az sakin ol bakem.
emme gelde CORT la yiyosa
Yorum
-
sen cortlama beni yakmaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster60 lık dahil SAT ta ABİ...
emme gelde CORT la yiyosa
şaka bi tarafa 87150 altına vemeden devam edip 87800 e giderrr
dün yazdığım 400 düşer 700 çıkar sona 1799 düşerdeyiz
Yorum
-
eksper hocam gelince bi değerlendirirseegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim sisteme göre artık uzatmalar oynanıyor.belki bin puan daha çıkar belki 500 bana göre 88200 direnci son durak şimdilik
garan 48den başlayan düzeltme 8.10 u gördüğü gün bitecek
bu durumda eksper üstadım gelsede long lara bi tavsiyede bulunsa veya bidaha gözden geçirse durumu diye sesli düşündüm
Yorum
-
pozu kapatirsa mutlaka yazar ...suanda 3 parti longla devam ...Cobalt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abiden ses seda var mı ? 90 bin hedefli longlarını tutuyor mu hala acaba ? bilen var mı ?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum