Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
dün 250den filetlediğim kadar cortu bugün 650den vermiş pala elime
650den verdiklerini 500den kapamaya bakıyorum şuan
sebeb bi yükseliş
hedef 87800-88200 arası
ordan tekrar açarım
pegam pala bi eyilikler düşiniy sankim şuna bi el at bakem.hehe
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
palayı az bi ekşine hazırlayalım bellimi olur belkim eyi gelir.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
pega kardeş KROS HAMİLE AYI FORMASYONU olabilirmi bak hele
Kros Hamile Ayı Formasyonu beyaz uzun bir mumu izleyen bir Doji'dir. Kros Hamile önemli bir dönüş sinyalidir ve Hamile Ayı Formasyonundan daha kuvvetlidir.
Tanınma Kriterleri:
1. Piyasa yukarı yönlü bir trend içindedir.
2. İlk gün beyaz bir mum görülür.
3. Bunu ikinci gün ilk günkü gövdenin içinde kalan bir Doji izler. Doji'nin kuyruklarının gövde tarafından kapsanması gerekmez ancak kapsanırsa sinyal daha güçlü demektir.
Açıklama:
Kros Hamile Ayı formasyonu yukarı gidişin sağlıklılığı hakkında bir soru işaretidir. Piyasa yukarı gitmektedir ve ilk uzun beyaz mum bunu teyit eder. Ancak Doji'nin ortaya çıkışı yukarı gidişin devam etmeyeceği sinyalini verir.
Önemli Noktalar:
Hamile Ayı Formasyonu önemli bir dönüş sinyali olmayabilir ama Kros Hamile Ayı Formasyonu önemli bir dönüş sinyalidir. Elinde senet tutanlar uzun beyaz çubuktan sonra oluşan Doji'yi dikkate almak zorundadır çünkü Kros Hamile Ayı Formasyonu zirveleri önceden haber vermede etkili bir sinyaldir.
Üçüncü gün yukarı trendin aşağı döndüğü teyit edilmelidir. Teyit siyah bir mum, aşağı yönlü bir aralıkla açılış veya dünkü kapanışa göre daha düşük kapanış şeklinde olabilir.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum