Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
emme bööz çok fena sövdüm... PALA nın çevresindekilerden garıştırmadık 1 dene adam (kadın ) komadım
dere tepe dümdüz ettim
benim motur kara duman atmaya başladı...
içmem ayran mayran... sakinleştirici bişiyler yok mu ? hararet kesici
seni anca böyyük şelale serinletir.soldaki vadeli.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
pivot sistem günlerdir ilk defa bugün çok daralmıştı buda bişilerin ters gideceğinin işaretiydi bakalım hala 5 mn kısa olsada ov sistemler kısalmakta zorlanıyo.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
87 altında kalmadan short düşünmem hatta bunlar son geri çekilmeler diye düşünüyorum... burdan sağlam bi çıkış olur diye düşünüyorum..tabii cesareti exper ustadan alıyoruz... dediği gibi long devam...
başta pega usta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşeekkürler..
87 altında kalmadan short düşünmem hatta bunlar son geri çekilmeler diye düşünüyorum... burdan sağlam bi çıkış olur diye düşünüyorum..tabii cesareti exper ustadan alıyoruz... dediği gibi long devam...
başta pega usta olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşeekkürler..
estağfurullah dostum...
ustalık naarasın bizde... öyle dime yaw
ama dür-zülük dirsen, onda üstüme yoktur...
PALA bir, ben iki.....
arada birde TAKA ABİ çanak tutup, gazı veriverirse... onuda geçiyom, direk atbaşı gidiyom
Yorum