arkadaşlar 350- 600-700 den parçalı fılata geçtim.84000 ve üstünede kısa yazdım hadi la alda kısalayam seni.hehehe
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
liono ben öylemi yazmışımliono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"15 120 lik barında hacim şuan 70.000...
hacmi şöyle 100.000 i bulur inşallah, birde yükselmeye devam eder, yukarlardan kapatırsa barı varya
müthiş bir bar olur bu "
böyle yazmışımyaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntıortaya yazınca nazar değdiriyom amk...
şu mesaj dursun sende, zamanı gelince gönderisin dostum
saat 15:38
15 120 lik barında hacim şuan 38.000... 1,5 saat var barın kapanmasına
hacmi şöyle 100.000 i bulur inşallah, birde yükselmeye devam eder, yukarlardan kapatırsa barı varya
müthiş bir bar olur bu
açtımya ağzımı NAZAR DEĞDİRRİM yine
sen nerden buldunda gönderttin onu... senin tutacaan arşivin
Yorum
-
pala çanağı bitirme derdine düştü dimekki baya batık kısa buldu.84050 hedefi bakalım üstü işi bozar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
ne çanağıymış abi o... şarap çanaaamıtaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala çanağı bitirme derdine düştü dimekki baya batık kısa buldu.84050 hedefi bakalım üstü işi bozar.
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterliono ben öylemi yazmışım
böyle yazmışımya
sen nerden buldunda gönderttin onu... senin tutacaan arşivin
mesajı biraz sansürledim birazda güncelledim. 15:30'daki mesajla 17:00'de atılacak bir olur mu hiç...
bide senin gönderdiğin mesaj olduğu anlaşılmasın istediğim mazallah palanın kulağı sende ne yapcağı belli olmaz.
Yorum
-
gısaları yüzdürmek için havuza aldıya 5 mn de hah işte o çanak.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne çanağıymış abi o... şarap çanaaamı

Yorum
-
pegam sıra sendedur bakalım çanak kimde patlamış şöle bi kıreması bol pasta isterük.
Yorum
-
zabahtan beri dostumun birine ula dana ol eyice ayı böürt dedim bi türlü olmadı,filet takılacakmış ayı postu giyecekmiş,ula dur ben dana oldum böüğrtüyonuz zaten dedim dinlemedi.neyse danalıkta bitti bende bakalım yarın ayumu danamı oluruz belli olmaz.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
pasta yok... gidiyom işim var abiiitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam sıra sendedur bakalım çanak kimde patlamış şöle bi kıreması bol pasta isterük.

gece geliyince atarım artık...
baboli aşşa köyden pastayı çal gel dostum, merakta kalmasın millet
iyi akşamlar
Yorum
Yorum