arkadaşlar pala poz artşı yaparak pis bi dümende teknik dışı hareketlere gebe bir piyasa içindeyiz gibi düşünmekteyim.dikkatli olun tüm piyasalardan çekildim pozlarım filettir.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
Abicim ciddi güçlü... Çorba yanına roka derken kuzu çevirme kaçmasınegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercan sıkıntısından 600e cort yazdım az bişey
deminki çorbenin yanına roka babında'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Arkadaşlar internet problemi olduğunda android telefonları data kablosuyla bilgisayara bağladığımızda Vın gibi çalışıyor fakat internet kotası varsa biraz çabuk dolduruyor bilgilerinizePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterheralde yani... 575-600 çalışırken internetimi kesti pala
geldim ki 475 olmuşuz...
zaten hemen anlıyorum, internet kesildiyse bilki bi hareket çekecek ALLAH BELAMI versin bak, yalan değil
neyse VIN dan bağladım...
bunuda keste görüyüm, şerrefsiz
Yorum
-
Aynısı iphonelar için de geçerli.teoman85307 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar internet problemi olduğunda android telefonları data kablosuyla bilgisayara bağladığımızda Vın gibi çalışıyor fakat internet kotası varsa biraz çabuk dolduruyor bilgilerinizeI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
83400 e bunu kapatıp seans sonu gelirim yanınaokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbicim ciddi güçlü... Çorba yanına roka derken kuzu çevirme kaçmasın
şimdilik planım bu
ya seans sonu yada sabah uzamak
Yorum
-
1.seans iş-c'deki açığa satışlar:okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran ve ısctr de güzel açığa işlemler var
5,74 den dayımın biri 850.000 basmış bu sadece ufak bi kısmı toplam açığa satışların..
5,90 üstünde verirler geri malını ahahah
İŞ BANKASI (C) 342.564,00 -5,78
İŞ BANKASI (C) 850,00 - 5,88
İŞ BANKASI (C) 333.013,00 -5,86
İŞ BANKASI (C) 148.603,00 -5,76
İŞ BANKASI (C) 575.000,00 -5,84
İŞ BANKASI (C) 841.330,00 -5,74
İŞ BANKASI (C) 89.088,00 -5,82
İŞ BANKASI (C) 232.502,00 -5,72
İŞ BANKASI (C) 125.198,00 -5,80
toplamda 2.2 milyon civarı dünde 3 milyon açığa satış vardı 1.seans
Yorum
-
Sana kastettiğim alttan altma 83800 civarları bırakıp bir miktarı 83500 civarı o bıraktığını eklemek gibiydi.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84.000 üstünü garanti görüyorum bugün...
Isctr 5,86 alış yaptık 5,90 üzerinden 5,74 den veren amcanın kucagına bırakmak için
Bende senin gibi düşünüyorum. Piyasa çok güçlü duruyor. 84200 yanarsa 86 potaya girer.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
83.800 stop koymuşsundur sen... eğer 1 haftada seni çözebildiysemegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83400 e bunu kapatıp seans sonu gelirim yanına
şimdilik planım bu
ya seans sonu yada sabah uzamak'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Abi yukardda ciddi puan var... son 3 günlük hareket söylüyor bunu..thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSana kastettiğim alttan altma 83800 civarları bırakıp bir miktarı 83500 civarı o bıraktığını eklemek gibiydi.
Bende senin gibi düşünüyorum. Piyasa çok güçlü duruyor. 84200 yanarsa 86 potaya girer.
300-400 puan almak yerine yatmayı tercih ettim ben...
Dediğin rakamda karlarıda ilave edicem..
bu arada dax ın vereceği maksimum rakam 7250 onun altı yok bence'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
83850okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster83.800 stop koymuşsundur sen... eğer 1 haftada seni çözebildiysem
aldığım veririm olmazsa diyerektenn
fakat açıklayayımm bugünki cortum tamamennn çorba roka
genel göüşüm günlüklerin al vereceği yeni bi yükselş ve ptesi sölediğim gibi o günki dip bu peryodun son dibiydi
Yorum
-
Üstteki puan konusunda haklısın ama yukarısı için güç yeterli değil gibiydi.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi yukardda ciddi puan var... son 3 günlük hareket söylüyor bunu..
300-400 puan almak yerine yatmayı tercih ettim ben...
Dediğin rakamda karlarıda ilave edicem..
bu arada dax ın vereceği maksimum rakam 7250 onun altı yok bence
Zaten söylemek istediğim 300-400 puan almak için değil. Sadece full olanın hareket sıkıntısı olur. Çok zorlamadıkça fullememek fullesek bile elimiz rahatlasın diye pala denen mahlukata rüşvet vermek gerekebilir. Hem elin rahatlar (fullken stresten ötürü yanlış yapma potansiyelin artar) hem maliyet iyileştirmiş olursun. ;)I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yorum
-
ana maliyet 82.650, bugün ilavelerle 83 000 e yaklaşmıştır..thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstteki puan konusunda haklısın ama yukarısı için güç yeterli değil gibiydi.
Zaten söylemek istediğim 300-400 puan almak için değil. Sadece full olanın hareket sıkıntısı olur. Çok zorlamadıkça fullememek fullesek bile elimiz rahatlasın diye pala denen mahlukata rüşvet vermek gerekebilir. Hem elin rahatlar (fullken stresten ötürü yanlış yapma potansiyelin artar) hem maliyet iyileştirmiş olursun. ;)
full durmamın rahatlıgı burdan geliyor...
En kötü gücünü kaybederse 83 000 den veririm aldıgım karları veririm...
Ben çok nadir deliriri full tasırım bu dönemde o dönemlerden birisi yak herro ya merro olayı
Amiral da olay bitiyor ... tek izledigim kagıt o'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum