Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
teveccühün
uzamak için uygun yer zaman bekleyem az..ya kapanışta yada zabanan uzarınn(bu düşüş saatliğin satının düşüşüydü hala toplamadı kendini 2-3 seeti va
Gel gel mi yapıyorlar gerçekten birşeyler biliptemi konuşuyorlar belli değil
26/09/2012 15:14
*YAPI KREDİ CFO MARCO CRAVARİO: TÜRK EKONOMİSİ GÜÇLÜ, YATIRIM YAPILABİLİR NOTU ER GEÇ VERİLECEK-BLOOMBERG HT
26/09/2012 15:13
*YAPI KREDİ CFO MARCO CRAVARİO: BÜYÜME PLANLARIMIZ İÇİN SERMAYEMİZ YETERLİ-BLOOMBERG HT
Imf, ab hukumetlerinin elinde bulunan yunan tahvillerinde 'sac trasi' istiyor - cnbce
-matriks-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
vayy kötü çarpıldık.. bir anda cebimden paralar gitti eheheh
neyse ders çıkaralım bugün
daha nasıl uyarılır bilememki,neyse geçmiş olsun.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
14:40 larda sat veren sistem ile 83500 den 83900 e sürdü
şimdi hale bak k24
tam puşt yaaa
dedim teknik hareket bakmayın diye.bugün bu kadar poz herşeye gebeydi,poz suni şişirilmiş gibi algı içindeydim çünkü bi türlü 83900 geçilmiyodu buda beni endişelendiren durumdu.hayırlı akşamlar.
Yorum