Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
baboli aşşa köyden pastayı çal gel dostum, merakta kalmasın millet
iyi akşamlar
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Tunceli'de askeri aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Bölgeden gelen ilk bilgilere göre olayda 7 asker şehit oldu.
Tunceli'de patlama
Olay yerinden ilk görüntüler...
ntvmsnbc
Güncelleme: 18:12 TSİ 25 Eylül. 2012 Salı
Tunceli’de meydana gelen patlamada 7 askerin şehit olduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre patlama, Tunceli merkeze bağlı Atatürk Mahallesi'nde 4. Komando Tugay Komutanı’nın makam aracının geçişi sırasında gerçekleşti.
Askeri aracın alev aldığı patlama sonucu, 7 askerin şehit olduğu belirtildi. Ancak bu bilgi henüz resmi makamlarca doğrulanmadı.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
yazık ya neyi üleşemiyoz koca ülke burası herkese de yer var.şehitlere allah rahmet eylesin.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
17:30 USD Ekonomik Döngü Araştırma Enstitüsü (ECRI) Haftalık Yıllandırılmış (Haftalık) 2.70%
18:00 CAD Bütçe Dengesi -1.15B
Cumartesi, Eylül 29
Tüm Gün Tatil Çin - Mid-Autumn Fastival
Pazar, Eylül 30
Tüm Gün Tatil Çin - Mid-Autumn Fastival
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Sabah 83000 denemelerinde şortladım 250-300 puana flatlayıp 83400 den uzayıp 83775 den verdim. Geceye şort girecektim ama malum not olayını düşünerek flat kaldım. Sözün özü tırtıkçılığa devam. Trend olmayınca mecbur böle.
arkadaşlar bana göre dow bizden bahalıdır ay bazında sistemsel olorak.aynı seviyeler görülecekse zirve tazeleme durumu olabilüü dikkatli olmakta fayda var,eğer yukarı devam olacaksa bu iş haberden değil teknik sebebli olacaktır.
baboli... ben televizyon seyretmiyom, gaste okumuyom... da
hiç olmazsa haberim olmuyor GÖNLÜM KATLANIYOR
yazma olum buraya, haberim olmasın
İT SOYU....ne dimiş okumadınız mı...
'' vay efendim, eskisinden çok daha iyi TERÖRLE MÜCADELE etmişmişlermiş...''
ALLAAAAM sen büyüksün... kurtar YARABBİ...
TERÖR ÖRGÜTÜNDEN değil... bunnardan kurtar...
sen bunları başımızdan bi def et... hepsini bi taaatada götür....
gerisi kolay... PKK yı biz hallederiz
Fırsatım olsa her yere yazarım Pega. Herkesin gözüne sokarım. Gözüne sokarım ki görsün ülkenin ne hale geldiğini. Görsün de kimin mal olduğunu anlasın. Anlasın da bir daha başına mal değil adam seçsin.
Neyse pega ana avrat sövmemek için kansız ***ler yüzünden dinden çıkmamak için dişlerimi sıkıyorum. k24 Allah Mehmedimim kılına zarar gelmesine bilerek sebebiyet verenleri iki cihanda sefil etsin.
Fırsatım olsa her yere yazarım Pega. Herkesin gözüne sokarım. Gözüne sokarım ki görsün ülkenin ne hale geldiğini. Görsün de kimin mal olduğunu anlasın. Anlasın da bir daha başına mal değil adam seçsin.
hahayt tuzlayım da kokmasın bari... baboli yaşınız genç... bilmezsiniz yeeenim
geçenlerde yazdımi bulamadım
bunnar bunu takım tutar gibi tutuyor (hoş bizde öyleyiz, hepimiz öyledir )
sen bunların şimdi AÇIKLARINI, YANLIŞLARINI ortaya dökdükçe
ters teper...
daha çok savunmaya geçerler...
oy virmeyecek adama bile verdirirsin böyle... ortada kalmış kim varsa onların safına itersin böyle yapmakla
der ki :
''lan virmeyeceedim bu seçimde....
emme BABOLİYNEN, PEGA itneleri gıcık etti beni... gidip inadına ona atmazsam oyu şerrefsizim...''
Tunceli Valiliği, kentte meydana gelen patlamada ilk tespitlere göre 7 kişinin ''hayatını kaybettiğini'', 1 kişinin yaralandığını bildirdi.
Valiliğin şehit demediği günleride gördük k24 k24 Şehitlerimize Allah'dan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.. Elbet yüce ALLAH bunun hesabını soracak.. Akşam evine gidecekti, çocuğuna sarılacak eşine sarılacaktı..yavrusu bugün okulda yaptıklarını anlatacaktı..kalleşler ayırdı onları kuzularından ailelerinden..
Sabah 83000 denemelerinde şortladım 250-300 puana flatlayıp 83400 den uzayıp 83775 den verdim. Geceye şort girecektim ama malum not olayını düşünerek flat kaldım. Sözün özü tırtıkçılığa devam. Trend olmayınca mecbur böle.
yarın 1.seansın sonlarına doğru ufak ufak coortlansada bana göre günlükle al verdiğinden pek tadı olmayabilir
Yorum