KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • okut_val
    Tecrübeli
    • 03 Mart 2009
    • 1325

Kapanışlar güzel... yarına long devam...
    iyi akşamlar
    '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

en son 500 dende furup ortiyi 82700 e çekip 5 te 3 nen lönk devam
      yalunuz eğer biri ipnelik yapmazsa bugünki düşüş bu peryodun son düşüşü olması lazım ve bi daha 82500lere gelmemesi lazım ki bence öle olcek
      hedef sağ omuzun başı

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

kontrollü longa devam....geceye 82900 den long....son iki haftanın karı 4000 puvan....bakalım bu hafta neler getirecek....

Yorum

• thebaboli
          Sistemli Borsacı
          • 06 Temmuz 2012
          • 843

Pega bugün en temiz taktik seninkiydi. 200 puan altında şort açan 83600 kapanışa göre bile 800 puan kazandı.

Edit: Pega o pasta ne la öyle? İş 8000 bin dene kapamış Bu gedik ne ayak? Hele güzel bir yorumlada ne olduğunu anlayak
          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            netekim....

görüyonuz... kurumumuz TÖRKİŞ.... ŞORT artırmış

artık İŞYATIRIM a şimdilik güvenim kalmadı... bu kadar bariz hamle yapması beni düşündürtüyor

güvenmediğimiz kadar varmış...

türkiş biraz kapatmış... ama hala 960 şortu var elinde...

Yorum

• sercan_2014
              Yeni Üye
              • 28 Mayıs 2011
              • 125

uzun zamandır yazamıyordum.. bütün arkadaşlara öncelikle selamlar..
              kendi görüşüm bnece imkbnin hedefi 84500-87500 hedef bölgesi.. dolarda dibin 1,68-1,62 aralığı olduğunu düşünüyorum..
              kendi çapımda oran orantı kurdum...
              2006 mart zirvesi 48000 lerde.. 2006 haziranda 32bine düştük.. yüzde 33..
              2010 zirvesi 71776(72bin diyelim) 2011 ağustosunda 48bini gördük..
              2006 haziranından 2007 ekim zirvesi 32-58 bin..
              şimdide 2011 ağustos -benim tahmnim 2013 mayıs 84-87 bin arası bi yer...
              size geçmişte yayınladığım iki grafiği vericem..

ilk grafiğim 10-58bin çıkışı 2002-2007 arası

bu da 21-72bin çıkışı..
              finansal piyasaların değişmeyen gerçeği tekrarsa bence 2006 32-58 bin çıkışının benzerini yaşıyoruz...
              herkesin beklediği çöküşün 2013 mayısında 84-87 binli bi yerlerde başlamasını bekliyorum..
              nedne bu tarih çünkü 2008 ekiminde son dip 20912 den sonra 55 ay tam bu evrede doluyor.. bence fibonocci sayı sersindede önemli bi rakam bence tarihi trend dönüşü için ideal.. bu benim beklentim..
              herkese saygılar..
              sn ekspresle/yanlış hatırlıyor olabilirim/ bu olasılığı mart ayı gibi konuşmuştuk..
              neyse herkese iyi akşamlar.. kendimde bi çöküşcüyüm..ama çevremde short sevdası yüzünden herşeyini kaybedenleri görünce kahroluyorum.. bu arenada herşey zamanlama.. denk getirenleri tebrik ediyorum..
              hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
              umut en büyük işkencedir....

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

Sevgili sercan hosgeldin...daha onceden de cokuscuydun hatirladigim kadariyla...o zaman da gecmis harketlerle benzerlik yakalayip dibin dibi diyordun...simdi de zirvelerden zirve begenin diyorsun..

Ortasini bul su isin
                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

ENDEX 30 HİSSELERİNİNİN HEPSİ sistemli grafik olarak.

1
                  2
                  3
                  4
                  5
                  6
                  7
                  8
                  9
                  10
                  11
                  12
                  13
                  14
                  15
                  16
                  17
                  18
                  19
                  20
                  21
                  22
                  23
                  24
                  25
                  26
                  27
                  28
                  29
                  30

ykbnk

endex100
                  endex30
                  Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

Bear abi allah razi olsun...resmen armut pis agzima dus olmus.
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• Bear_Bull
                      Spread Trader
                      • 09 Şubat 2009
                      • 773

bu forumda yolladığım tablo özellik maalesef çalışmıyor

bizdeki tüm hisselerin yılbaşı ile simdiki fiyatları arası değişimler.

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• küçük_k
                        Aktif
                        • 09 Nisan 2012
                        • 293

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Pega bugün en temiz taktik seninkiydi. 200 puan altında şort açan 83600 kapanışa göre bile 800 puan kazandı.

Edit: Pega o pasta ne la öyle? İş 8000 bin dene kapamış Bu gedik ne ayak? Hele güzel bir yorumlada ne olduğunu anlayak
                        bugün en iyisini ben yaptım... hiç ekran açmadım... yedim içtim gezdim... palanında bu sanal kumarı oynatanında .....
                        yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• thebaboli
                          Sistemli Borsacı
                          • 06 Temmuz 2012
                          • 843

Sv. Kentucky den alıntıdır.

Bütçe açığına karşı 11 milyar liralık vergi silahını çeken Maliye Bakanlığı'nın, açık büyüdüğü takdirde KDV'yi de yüzde 18'den 19'a çıkararak operasyona devam edeceği belirtiliyor. KDV'deki 1 puanlık artışın bütçeye katkısı ise 5 milyar lira olacak.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21541539.asp
                          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• küçük_k
                            Aktif
                            • 09 Nisan 2012
                            • 293

thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sv. Kentucky den alıntıdır.

Bütçe açığına karşı 11 milyar liralık vergi silahını çeken Maliye Bakanlığı'nın, açık büyüdüğü takdirde KDV'yi de yüzde 18'den 19'a çıkararak operasyona devam edeceği belirtiliyor. KDV'deki 1 puanlık artışın bütçeye katkısı ise 5 milyar lira olacak.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/21541539.asp
                            ne oldu suryeli ilitanlara para mı lazım... yoksa dağları taşları dövmek için bomba mı....
                            yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

Vob datalarını yılbaşından bu güne hızlıca seyrederek kendini test etmek isteyen buyursun canlı grafik

Vob Test
                              http://shar.es/uVexu kendini Vobta 9 aylık grafikte 10 dk.da test etmek isteyenler buyrun kendinizi deneme şansı.

Yorum

• sercan_2014
                                Yeni Üye
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 125

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sevgili sercan hosgeldin...daha onceden de cokuscuydun hatirladigim kadariyla...o zaman da gecmis harketlerle benzerlik yakalayip dibin dibi diyordun...simdi de zirvelerden zirve begenin diyorsun..

Ortasini bul su isin
                                hoşbulduk abi..
                                abi benim nickim bile 2014.. belki çöküş 2014te olur belki 2015-16-17-18.. orasını ben bilemem..
                                belki seneye...
                                ayrıca en fazla 87500 dedim... bu mu zirvelerin zirvesi ..
                                dolar 1 tl endeks 150 bin olcak desem neyse..
                                hareketin nasıl gittiğini herkes görüyor..
                                adam 7-8 kağıdı almış alan veren yok birbirleri ile paslaşarak ve gerçekten kaktırarak ıkına sıkına gidiyorlar... işc 2010 ekiminde 4,7 doları görmüş.. bugün olmuş 3,1 dolar.. garan6,5 dolarları görmüştü o da 4,3larda..
                                kur 1,80lerde.. onunda etkisi var diye düşünüyorum.. dolar bazlıda burdan yırtıyoz.. ama tarihi zirvemiz 48 binlerde şu an 38 binlerde olmalıyız...
                                bi başına adamlar al al nereye kadar gitcekler..
                                bu adamlar hiç korkmaz mı yahu biz bu malları alıyoz ama kardeşim garanda günde 40milyon lot ya dönüyo ya dönmüyo bu malı nasıl çıkıcaz...insanlar uyandı zirvelerde ya da zirveye yakın kimseye malı çakamıyoz herkes cimri olmuş iskonto arıyo diye hiç söylenmezler mi...
                                hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
                                umut en büyük işkencedir....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information