Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
en son 500 dende furup ortiyi 82700 e çekip 5 te 3 nen lönk devam
yalunuz eğer biri ipnelik yapmazsa bugünki düşüş bu peryodun son düşüşü olması lazım ve bi daha 82500lere gelmemesi lazım ki bence öle olcek
hedef sağ omuzun başı
uzun zamandır yazamıyordum.. bütün arkadaşlara öncelikle selamlar..
kendi görüşüm bnece imkbnin hedefi 84500-87500 hedef bölgesi.. dolarda dibin 1,68-1,62 aralığı olduğunu düşünüyorum..
kendi çapımda oran orantı kurdum...
2006 mart zirvesi 48000 lerde.. 2006 haziranda 32bine düştük.. yüzde 33..
2010 zirvesi 71776(72bin diyelim) 2011 ağustosunda 48bini gördük..
2006 haziranından 2007 ekim zirvesi 32-58 bin..
şimdide 2011 ağustos -benim tahmnim 2013 mayıs 84-87 bin arası bi yer...
size geçmişte yayınladığım iki grafiği vericem..
ilk grafiğim 10-58bin çıkışı 2002-2007 arası
bu da 21-72bin çıkışı..
finansal piyasaların değişmeyen gerçeği tekrarsa bence 2006 32-58 bin çıkışının benzerini yaşıyoruz...
herkesin beklediği çöküşün 2013 mayısında 84-87 binli bi yerlerde başlamasını bekliyorum..
nedne bu tarih çünkü 2008 ekiminde son dip 20912 den sonra 55 ay tam bu evrede doluyor.. bence fibonocci sayı sersindede önemli bi rakam bence tarihi trend dönüşü için ideal.. bu benim beklentim..
herkese saygılar..
sn ekspresle/yanlış hatırlıyor olabilirim/ bu olasılığı mart ayı gibi konuşmuştuk..
neyse herkese iyi akşamlar.. kendimde bi çöküşcüyüm..ama çevremde short sevdası yüzünden herşeyini kaybedenleri görünce kahroluyorum.. bu arenada herşey zamanlama.. denk getirenleri tebrik ediyorum..
hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Sevgili sercan hosgeldin...daha onceden de cokuscuydun hatirladigim kadariyla...o zaman da gecmis harketlerle benzerlik yakalayip dibin dibi diyordun...simdi de zirvelerden zirve begenin diyorsun..
Ortasini bul su isin
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Bütçe açığına karşı 11 milyar liralık vergi silahını çeken Maliye Bakanlığı'nın, açık büyüdüğü takdirde KDV'yi de yüzde 18'den 19'a çıkararak operasyona devam edeceği belirtiliyor. KDV'deki 1 puanlık artışın bütçeye katkısı ise 5 milyar lira olacak.
Bütçe açığına karşı 11 milyar liralık vergi silahını çeken Maliye Bakanlığı'nın, açık büyüdüğü takdirde KDV'yi de yüzde 18'den 19'a çıkararak operasyona devam edeceği belirtiliyor. KDV'deki 1 puanlık artışın bütçeye katkısı ise 5 milyar lira olacak.
Vob datalarını yılbaşından bu güne hızlıca seyrederek kendini test etmek isteyen buyursun canlı grafik
Vob Test http://shar.es/uVexu kendini Vobta 9 aylık grafikte 10 dk.da test etmek isteyenler buyrun kendinizi deneme şansı.
Sevgili sercan hosgeldin...daha onceden de cokuscuydun hatirladigim kadariyla...o zaman da gecmis harketlerle benzerlik yakalayip dibin dibi diyordun...simdi de zirvelerden zirve begenin diyorsun..
Ortasini bul su isin
hoşbulduk abi..
abi benim nickim bile 2014.. belki çöküş 2014te olur belki 2015-16-17-18.. orasını ben bilemem..
belki seneye...
ayrıca en fazla 87500 dedim... bu mu zirvelerin zirvesi ..
dolar 1 tl endeks 150 bin olcak desem neyse..
hareketin nasıl gittiğini herkes görüyor..
adam 7-8 kağıdı almış alan veren yok birbirleri ile paslaşarak ve gerçekten kaktırarak ıkına sıkına gidiyorlar... işc 2010 ekiminde 4,7 doları görmüş.. bugün olmuş 3,1 dolar.. garan6,5 dolarları görmüştü o da 4,3larda..
kur 1,80lerde.. onunda etkisi var diye düşünüyorum.. dolar bazlıda burdan yırtıyoz.. ama tarihi zirvemiz 48 binlerde şu an 38 binlerde olmalıyız...
bi başına adamlar al al nereye kadar gitcekler..
bu adamlar hiç korkmaz mı yahu biz bu malları alıyoz ama kardeşim garanda günde 40milyon lot ya dönüyo ya dönmüyo bu malı nasıl çıkıcaz...insanlar uyandı zirvelerde ya da zirveye yakın kimseye malı çakamıyoz herkes cimri olmuş iskonto arıyo diye hiç söylenmezler mi...
hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum