Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
1995'te söylenmiş bir yazıyı allayıp pullayıp medyaya sürerler..
Sonra bilen de bilmeyen de söylemedik laf bırakmaz..
Hedefim sen değilsin Pega..
Bu konuda çok iyi bildiğim bir şeye binaen yazma gereği hissettim..
Şu yukarda alıntıladığım yazı tırıdır hatta vırıdır..
Ömer Dinçer, MEB'e bağlı bakanlıklarda bizzat cemaatçileri çıkarmıştır ve çıkarmaya devam ediyor..
Fakat bilmeyen, ön yargılı, art niyetli tüm düşünürler gider 1995'teki yazıyı alır söyler de söyler..
O köprülerin altından çok sular aktı da neyse..
Bol kazançlar cümleten...
1995'te söylenmiş bir yazıyı allayıp pullayıp medyaya sürerler..
Sonra bilen de bilmeyen de söylemedik laf bırakmaz..
Hedefim sen değilsin Pega..
Bu konuda çok iyi bildiğim bir şeye binaen yazma gereği hissettim..
Şu yukarda alıntıladığım yazı tırıdır hatta vırıdır..
Ömer Dinçer, MEB'e bağlı bakanlıklarda bizzat cemaatçileri çıkarmıştır ve çıkarmaya devam ediyor..
Fakat bilmeyen, ön yargılı, art niyetli tüm düşünürler gider 1995'teki yazıyı alır söyler de söyler.. O köprülerin altından çok sular aktı da neyse..
Bol kazançlar cümleten...
sevgili marmaralı abim
bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur
sular aktıda, değiştimi düşüncesi ?
ayrıca 95... TSK nın en kuvvetli zamanı...
o zaman bunu söyleyen adam, şimdi kim bilir ne demez ?
anladıımmm
bu beyanatından ötürü bunu bakan yapmışlar...
hani birileri radyoda sayın öcalan... dedi de YAHUDİLERDE, ona beylik verdilerya... onun gibi
godomanlari dusersen biraz "destekli tahminle" garibim, yerli yatirimcinin boyu " arabami sattim, arabami veya evimi de degistirecegim" seviyesinde...
MKK da portfoy boyu dagilimlari var, 700k civari kisi 20k ve alti portfoye sahip... (yanlis hatirlamiyorsam oda)
bu dagilimin da 4 5% lik kesimi 90% lik paya sahip....
vatandasin devamli terse yatirilmasi veya "vatandasimin" indikatorlerinin, "montaj" araci olarak kullanilmasina sasirmamak gerek...
tabloda "araplarin" kayda deger nakit ile, bulunmamasi en cok sasirtan kisim..
Her zamanki gibi pompalanan, "veriler" ile realite bayagi farkli.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
sabah beri, o kadar grafik, yorum... al-sat tut gaç tavsiyesi veriyom...
bi denesine TEŞEKKÜR ETMEDİN, beyenmedin...
boş mesajamı teşekkür ettin
PEGA AZ SUSTA moturun mu soğusun... dimek istiyosun
taam abi öyle ossun...
böyün malı götürdün gevrek gevrek gülüyorsun....ikide makara gec ohhhh....lem depinip duruyorum gene kuruş yazmayacak bu poz....long ol yat devri ....hic bir şey bilmene bakmana gerek yok....sadece long ol yitee.....ha ha ha
böyün malı götürdün gevrek gevrek gülüyorsun....ikide makara gec ohhhh....lem depinip duruyorum gene kuruş yazmayacak bu poz....long ol yat devri ....hic bir şey bilmene bakmana gerek yok....sadece long ol yitee.....ha ha ha
abi hemde acayip ACELE si var namıssızın birinin heral
baksana 82750 ye bile geri gelmeden, yardırdı yine yukarı
sen ne diyon abi
aşşa köyde hafta sonu, teorik fiyat... bilmem 1000 gap neyim deyip durdular hafta sonu
Yorum