pega ,balat ve ascel aldın mı cidden?
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
EKAYA ABİ...flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpega ,balat ve ascel aldın mı cidden?
eskiden bi KABZIMAL ABİ... varıdı sizin ekipte... kayboldu gitti AYU...
onun bi lafı vardı, çok severdim...
''dow bugün eksi 2 yapmazsan... kalk git la... '' derdi canı sağolasıca

Yorum
-
10 nömro tesadüf,ben ise bassında az uzayam diye beklerken birden hortlatmış pala.hehehePEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi aklıma geldi
PALA... 650 yi nahsıl kırmış la öyle

gram solutmamış ya la... 5 dakkada 450 puan...
tabiki en önemlisi...
gönderi sahati 15:40...
ekşın başlangıç sahati... 15:40

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
haydaaa...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster10 nömro tesadüf,ben ise bassında az uzayam diye beklerken birden hortlatmış pala.hehehe

525 ten... 550 den çatır çatır destek attıya abi.... BASTIRMAM didiya, görmedin mi ?
gözünden kaçmış dimek ki...
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu sefer ALLAH ın izniyle, KENE gibi yapıştım sırtlarına... inmeye niyetim yok
1 likler aşşa dönüyor gibi... 125 puan karıda ALMIYOM haaaa... feda ittim palaya, canı sağolsun
Yorum
-
supotta 82500 karar bölgesi ya herro ya merro yeridir,bu değer sabit değer olup önemi devamlı olacaktır.yarın öğleden sonradan itibaren cumaya kadar olmayacağım dikkatli olun cuma ayın 7 si sakat gün demedi demeyin.herşey ogün ya ölecek ya büyüyecek.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pegam görsem ne yazar bu kadar baskıdan sonra kim uzamıştırki.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
o GLOBAL in analisti üzüm suyunu fazla kaçırmış heral...TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks zirvedeyken gelen haber...nereye çekersen.
Yorum
-
pegam nerden bulursun böle güzel lafları kırıldım gülmekten.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero GLOBAL in analisti üzüm suyunu fazla kaçırmış heral...
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
kendimden biliyom abi....taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam nerden bulursun böle güzel lafları kırıldım gülmekten.
ben kırılıyom şimdi de
Yorum
-
Bir sey oldugunu sanmiyorumPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereskiden bi KABZIMAL ABİ... varıdı sizin ekipte... kayboldu gitti AYU...
gecen yil "gokteki yildiz", "secim" vb derdine saglam kilitlemistik..
Ayilar kaldiraci "itinayla" ayarlar... gelir elbet bir gun..... Yagni "yenik dusmedigini" umuyorum, inada.
Yorum
-
Şimdi bir kadehcik uykuluk iyi gelir.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero GLOBAL in analisti üzüm suyunu fazla kaçırmış heral...
Pet şişeyle fondip gözümün önünde hala
Pul para; para pul olur.
Yorum
-
dime abi la... anam böyün benim gözüme uyku girmezTUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi bir kadehcik uykuluk iyi gelir.
karpuz kabuğunu düşürttünüz aklıma...
şu liono... nevşehirdeydi... noolduyki... üzümler olmadımı bu sene ya
zabah gelsinde bi soram hele
napıyım anasını satıyım...TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPet şişeyle fondip gözümün önünde hala
bardaanan içiyom, bitiviriyo hemen, hiçbişiy anlamıyom
bende depeme dikividim...

Yorum
-
TUNABEN10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndeks zirvedeyken gelen haber...nereye çekersen.Halil Recberin de bir analizi var.... Gezegende para kitligi bas gosterirse olabilir...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero GLOBAL in analisti üzüm suyunu fazla kaçırmış heral...

gun itibariyle bayagi degisti grafik ama olsun, "sakliyorum" eski zaman hatirasi diye...
tabi sunuda eklemeyi uygun goruyorum...
ÖNÜMÜZDEKİ 15 AY BOYUNCA SÜRECEK BİR RALLİ BEKLİYORUZ..İMKB-100'DE 100BİN ÜZERİNİ ABD DJI ENDEKSİNDE 20BİN ÜZERİNİ ALMANYA DAX ENDEKSİNDE 11BİN BEKLİYORUZ..
Cuma, 17 Ağustos 2012 09:42
Yorum
-
KEL HALİL i ANADOLU YATIRIM da iken beğenirdim (2008-2009 seneleriydi )
o zaman alan satan görülüyordu...
şimdi bunlar bi kaadı toplardı, birkaç gün
IBS ten haber geçerdi...
'' filan filan kağıt... 2 ile 4 seans arası....'' diye başlardı
bakmışsın hakkatten uçardı o kağıt
Yorum
Yorum