dolarda hedef 1875 ve 1900 görünüyor günlük graf da...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şimdi akşamdan beri çok gürültü yaptık
biraz işimise bakak deel mi... dün haftalık durumu yazmıştım
''PEGA aslanım, biz senin gibi QAREJMA deeliz, bir gıvrak vicut hareketiyle, tek hamlede 4 dene holluk galassaray savunmasını ekarte edemiyok... bize şöyle oturaklı cinsinden bişiyler di hele...'' derseniz
AYLIK vaziyete bakalım

indikatörler AL da... görüyonuz...
açılış.... 82300
bu rakkamın üstünde,ay boyunca yokarıdaki çizgi yani 87000... palanın hedefidir
altında ise (indiler alda olsa bile )... 78000 sellektör yapar
şimdi bu rakamlarla örnek bi yatırım hamlesi yazayım
yatırım tavsiyesi olmadan
açılış 82300 mü ? şartlı emri yazarsın... 300-400 puan alt üste
82600 çalışırsa lönk açarsın... (hemen dibinden açmak riskli olur, ne kadar uzaklaşırsa açılış rakamına, uzaklaştığı yöne doğru güçlü dimektir )
600 den lönkü açtın mı... açtın... keyfe göre ilk etapta 82200 e stop... 82000 e ise şort emirler yazılabilir
piyasa yukarı gitti mi... oturursun yine keyfe göre, izleyen stop uygulanabilir... yukarı gittikçe sende stopu yukarı çekersin karı kilitlemek için...
82300 ü aşşa mı geçti.... 100 veya 82 yandığında cort basarsın... 82325 e stop yazarsın
ondan sonra zaten ALLAH ömür verdiyse burdayız...
hergün desteği, direnci... açtığımız yönü yazıyok
Yorum
-
mesela bugün
açılış 83200...
üstüne geçmeden 50-100 pivan... long olunmaz
altına 100-200 pivan geçtiğinde şort denenebilir... emme az portföy ile, yakın stop ile
çünkü EYLÜL ayındayız ve 2011 EYLÜL ü aklıma geliyor hep
saniye guş olup uçan 30k ım çıkmıyor aklımdan
şerefine soktumun adamları... k24
filet devam...
Yorum
-
Halil Reçberin analizini paylaşmışsınız akşam.. 100.000 endeks ralli ralli...
aha dedim tam shortluk haber izleyim dedim short için ama bir anda hızlı verdiler...
Birde dogan ın taban olmasıda etkilemiş olabilir piyasaları, bakalım haberleri taradım haberde yok ortada...
Saglam bi sopamı geliyor yoksa tayyipden dogana görecez'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
TBMM komisyonu, 28 Subat incelemesi icin onemli isimler cagrildi Dinc Bilgin Aydin Dogan Turgay Cinerokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada doğanlarla ilgili bir dedikodu var galiba... taban olduBaşarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
Yorum