KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
-
Milliyet son dakikaya koymuş 30 Ağustos ZAFER bayramınız kutlu olsun yazısını... Son dakikada gelmiş akıllarına..
Bu da aynı gazeteden günün anlamını belirten bir haber
Yorum
-
o yüzden, adı ATATÜRK ya işte...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

gündüz giremedim
tüm ULUSUMUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI kutlu olsun...
başta ATATÜRK üm olmak üzere, insanlık var olduğundan bugüne bu TÜRK sevdası için, toprağa düşmüş
aziz ŞEHİTLERİMİZİN de ruhları şad olsun...
TANRI TÜRKÜ KORUSUN...
valla ben onları gördümmü, seslerini duydummu... moralim daha çok bozluyo, delleniyorum
gelmedikleri, gözümün önünde durmadıkları taa iyi oluyor...
ne şamın şekeri, ne arabın yüzü...
demişlerya, tam öyle
biz bize yeteriz...
cumhuriyetçiler, milliyetçiler, ordum, dhkp-c ciler, koministler, faşistler, dev solcular, tikkocular... başkanlar rizeliler... hahaha
yeterki bunlar olmasın... ALLAH a yakın bize uzak dursunlar
Yorum
-
neden şaşırıyorsun ki abi... başka bişey mi bekliyordun ki ?taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30 aĞustos İptal olmuŞ yaziktir bu hallere dÜŞmemİz.hİÇ hoŞuma gİtmedİ.
ArkadaŞlar 30 aĞustos zafer bayrami adi ÜstÜnde kanlarin durulduĞu yildizimizin yÜkseldİĞİ bİr bayramdir,buna İstİnaden tÜm katilimcilarin bu Özel gÜnÜ kutlu olsun.
kimden ne beklediğinin farkındamısın sen ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALLAH belamı versin... şurdan şuraya adım atmak nasip olmasın
günboyu düşündüm...
bu bayramın kutlanmaması lazım...
bi bahane bulamadılar heral emme dur hele daha sabaha çok var, çıkar bişey diye....
emme merak etme abi... ecelleri yanaştı...
onlarda biliyorda, sürtünüyorlar işte caminin duvarına, giderayak...
Yorum
-
günaydın esnaf...hayırlı işler, bol güneşler
tavşan 1 şıçrar, 2 sıçrar... 3. üde
3 ü sıçrayamadılarda... bizi çok enterese edeceğini düşünmüyorumPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne mi olur ?
dax... dow... ikiiiiiiiiii

PALA bilir işini... ne yanna isterse sürer
Yorum
-
diğer köyde yazan PALA mı sanki... nerden biliyor muş ?flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın ,dün - gap li açacağını ismi lazım değil diğer köyde yazmışlardı,zaten aşikar
Yorum
-
Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterirflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın ,dün - gap li açacağını ismi lazım değil diğer köyde yazmışlardı,zaten aşikar
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Vob imkb-30 kontrati teknik analizi (ulukartal kapital)
imkb 30 kontratlari gunu yatay bir seviyeden 80,975 puandan kapatti. Gun icerisinde
80,650 ve 80,975 seviyeleri arasinda islemler gerceklesti. Gune alicili baslayan
kontrat ilerleyen saatlerde yurtici piyasalarindaki yukselislerin de etkisi
ile artan alimlarla 80,975 seviyelerini test etti. Ogleden sonra ise abd'de
gayri safi yurtici hasilanin (gsyh) bu yilin ikinci ceyreginde kaydettigi buyume,
daha once aciklanan yuzde 1.5 seviyesinden yuzde 1.7'ye revize edilmesi sonucu
dolar kontratina olan talebi arttirdi ve vob 30 kontratinda 80,650 seviyelerine
varan geri cekilmeler meydana geldi. Kontratta, destek noktalari 80,725 / 80,500
/ 80,250, direnc noktalari ise 81,250 /81,500 /82,000 seviyeleridir. Tekniksel
olarak 80.500 seviyesinin asagi yonlu kirilmasi halinde satislarin artabilecegini
dusunmekteyizBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
Yorum