haftalık grafikte dolar bazlı bakınca 100 günlük ho nun endeksi tuttuğunu gördüm.36640 geçilmeden yukarı kopma olmaz.geçerse dalarım
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
amin amin....flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterqe3 açıklanmayacak büyük olasılık,shortlamayanı döverler o zaman,spotta tırtık biter,flatım
heriflerin GDP gelmis 1.x%, bunun icinde en az 3-4%u basilan paralardan ahahah...
1.x -3/4 --> (-) GDP
bekliyoruz heyecanla...
Yorum
-
bende bu işi biliyorsam
Q3 gelmeyince borsalar düşmez ki...
gelmesin,
BERNANKE senin gelmişini geçmişini.... diye söverekten...
İNADINA % 3-5 yukarı almazlarsa borsaları bende adam deelim
yatırım tavsiyesi değildir
düşmeyince canım daraldı, çatacak yer arıyom
Yorum
-
-
hay ebeninki yaaaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslında 425 üstünde kaldıkça şort olmamak lazım ya
güçlü duruyor yine, salmıyor...
425 altına gelmedikçe 625 in garantisi var..
az duramda, bu şort para yazmayacak gibi... lönk kovalayam bari
450 den reverse etmedi... 475 e de ben kıyamadım
taam yeter... dön bari soktumun adamı, mübarek vakitte söödürme
Yorum
-
500 den de ben uzadım 650 den verdimPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhay ebeninki yaaa
450 den reverse etmedi... 475 e de ben kıyamadım
taam yeter... dön bari soktumun adamı, mübarek vakitte söödürme
Bu arada cümleten hayırlı cumalar.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
36640 $ gördü gevşiyor dikkatle izliyorum geçerse daldır dönerse yardırBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Adamlar çok organize...
Yurtdışı, düzeltmenin esaslı kısmını biz tatilken yapıyor, şu tesadüfe bak. Halbuki 80000e inse çoğu shortçu kapatacak. Future lar hafif düzgün olunca 80500den döndürüyorlar. Dünkü panikte çok rahat 8000 görebilirdi.
Bu ay foreksden kazandığımı vobda kaybettim. Hep böyle oluyor zaten, foreksde kazanıyorum, getirip vobda PALAya hediye ediyorum.
Vade sonları yüklü poziyon almamak lazım, bu da bir ders oldu bana.
Yorum

Yorum