Fiyat ne oldu dostlar para kazanamadik herhal
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
TAKA ABİNİN...yüzündeneksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroy anam oy .....ocagımıza incir agacı dikildi verdikce veriyor yav......
ta öğlen didi, 500 diye...
zornan yıktı piyasayı... abi bi gez gel la... bi denize neyi gir
yaktın, cavlattın bizi...
Yorum
-
475 kırmasın yoksa duman uzunlar.5 mn hareketli istop 80275 oldu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hay allahım.. gördükçe tiksiniyorum..
new yorkta terörle alakası olmayan bir saldırı olayı flash haber diye geçiyor.
Bizim memlekette yüzlerce insan ölüyor.. ekonomi kanallarında haberi bile çok nadir oluyor...
bugün ikinci kere dicem ama lanet olsun... bazen sistemden kendimi tamamen koparıp kendimi toprağa, bağa bahçeye mi versem diyorum... para harcamamak kadar kötü birşey yok bunlar için..
Yorum
-
Akşama pega önderliğinde sövme ayini yapalım diyorum abi.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryandık yandıkkk...şelale yapıyor lem bu....(lem longcular aglaşın yoksa halimiz duman).....ha ha haI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
ula pala oldu olacak bas dibine sonrada 81 yakŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Arkadaşlar kuşadasındayım 1 aydır... Geçen haftalarda canlı bomba yakalanmıştı...
bugün esnaf bir müşterim aradı 2 tane canlı bomba yakalanmış ( cuma halk pazarı vardı )..
3 taneymiş 1 tanesini yakalamışlar... 2 si ortada yok şuan...
Azdı itoğlu itler yaa.... illai kan istiyorlar göstermek lazım hadlerini'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
istop 300 oldu 5 mn deŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum