yav bunun yukarıdan kapatması lazım bugün....kafayı yiyecem şimdi....spot mal gibi bakıyor yav....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hocam benim psikolojim şöyle.. muhtlemen ters pozisyonda olan birçok kişinin.
hatam şurdaydı. ya hiç longdan inmemem gerekiyordu.. veya kar almam gerekiyordu.. kar almayı unuttuğumuz an piyasa zararı aldırıyor..
skender bu aralar çok güçlü.. ne derse.. abi tamam odur geri dönüş yoktur gibi hissettiriyor bana.
Bir diğer sebep de babo abi. Geldi altın furuş dedi. bastı damardan overdose. paradigmanın votkalar da skendere gitmiş. Hem oral, hem damar.. tne kodu mu otutturuyor.. toşağı da 5 kg oldu diyorlar..
Yorum
-
güzel şeyler derken... neyi kastettiniz beyefendiparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksperim ikramda ucuza kacmayacan. sade vodka ile olmaz bu isler ,mezeliyecen,birazda guzel seyler soyleyecen skender bu ,kulagiyla sever bu it oglu it ;)
Yorum
-
Sende pega;canim diyecen cicim diyecen pasam diyecen,senin dediklerinin tam tersini soyleyecen iste ,anani seveyim ,sulaleni seveyim gibi annadinmi;)PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel şeyler derken... neyi kastettiniz beyefendi
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
iş bankta vob hesabı açtırim dedim, çarş sabahı işlemleri tamamladım.
Hala açılıyor mesajı var ekranda burdan bi long giremedim.
Oduna hesap açtırıyoruz a.q., oduna : DGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
lem dur.... senin pasta börek nerde....PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpazartesi
81000 açılış beklentisi ile... long devam
iyi tatiller cümleten
Yorum
Yorum