PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
silemezsin abi... o pencere oraya düştüya, ben onun ötesini berisini kurcalamadan koyvirmemeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermudahale gibi olmasın sildim.... inme lem... gıçımdan ter mi aktı yazdıydın abi
ben sizin için inecem abi... kendim için deel... feda ediyom kendimi
ben varken sırtında TÖBE gitmez... ahanda buraya yazıyom
Yorum
-
ula pegam nettin palaya öldüm beklemekten.hisse aldım az bişi onlarda nutku tutulmuş sanki.in ulada palnın ağırlığı düşsün sen kesin 20-30 oturtmuşsundur ondan gıpraşamıyodur puşt.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
inme pega inmeeeee.... hehehe longda otur
Jako ugramaz oldu... iki zaman cizgisi salatasi atayim...
palacanin son haftasi...
ABC senaryosuna gore baktim...
eger 4-5 yapacaksak B civarindan doneriz gene yukari.. (ya 1-5 yeni itkisel dusus gelecekse ozaman da 1-2 nin 2 si B den baslar cekirge, ahah kivir...)
Tipik C hedefine geldik coreklendik eheh..
Yorum
-
Serkan Gönençler: Not Arttırımı Çok Yakında mı?
Standard Unlu Portföy Yönetimi
Bir destekde benden olsun not arttırımına):
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
palaaaa... öyle olmazPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİŞC
5,46 daki 1200.000 lotu alır... sıkışıklığı çözer pala merak itmeyin
50.000--70.000 ala ala olmaz... tek tuş süpürmen lazım...
ha diyosanki... ''pega 46 yı öyle toplayımda, 48 deki bibuçuuu cartladacam...'' o başka
keyfin bilir, ben garışmıyom... ne poh yirsen yi
Yorum
-
ben size dedim, deeel mi ?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben palayı tanıyorsam abi...
ben inmeden gitmez... ben inemde sizleri kurtaram bari... baskı kalksın ortadan
Yorum
-
o saate kadarki her işlem osuruktandırda ondan....capulcu işlem yapar....gercek ustaların saatidir ....bu arada sıkıntı büyüyor....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksperim saat 4 un sendeki anlami buyuk gordugum kadari ile ..neyi anlamaliyiz bu saat 4 lerde ?
Yorum

Yorum