pegam az daha silkelde armutlar düşsün.hehehe
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
ilk düşen armut ben olurum... bunu biliyosun, inadıma yazıyon deel mi abi... emme sorarım bunu sanataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam az daha silkelde armutlar düşsün.hehehe
kulağım niye çınlamaya başladı yaaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaat 16.00 zaman doldu sayılır....hakımızda hayırlısı.... er meydanı ustaların....
Yorum
-
kim olacak kardeşlik....sen, ben....vurdummu borsayı zıplatamadıgımıza göre....ha ha haflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçapulcu işlem yapar derken kimi kastettin
))))
Yorum
-
efferim muratmuratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternereye taşındı o kontratlar.. ben yeni vadede görmedim. aralıkta da yok. neyse..
dün 2000 kontratlık meril-garanti yatırım taşınmasından sonra, meril kapattığı 2000 longu piyasadan alarak geri yerine koymuştu.. bakalım bugün ne olacak?
öğreniyosun emme dikkatli değilsin
ne yazdım akşam pastasında, iyi oku...
Yorum
-
Taka abinin bahsettiği çocuk olmasın o. Sabah 5bin açıp akşam kapayan.muratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternereye taşındı o kontratlar.. ben yeni vadede görmedim. aralıkta da yok. neyse..
dün 2000 kontratlık meril-garanti yatırım taşınmasından sonra, meril kapattığı 2000 longu piyasadan alarak geri yerine koymuştu.. bakalım bugün ne olacak?I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum

Yorum