Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Kuzey Irak ciddi ciddi ayrılma yolunda ve Suriye'nin kuzeyine de şimdiden göz dikmişler. Bunlardan cesaret alan PKK, Hakkari'de resmen savaş çıkarmış. Bu vobun ederi 50000den fazla değil, şu anki rakamlar illuzyon.
İşte halk,kamuoyu bu işlerle ilgilenmesin,neler olduğuna bakmasın,nereye gittiğimizi düşünmesin,yesin içsin,harcasın diye bu borsa yıllardır yükseliyor,dolar hiçbir zaman çizgi dışına çıkamıyor...
Çünkü bizim milletin cebinden parasını almadığın sürece gerisine hiç karışmaz,ilgilenmez...
Yıllardır net hata noksanda parkeden milyar dolarlar niçin oraya geliyordu ki?
79025 den tüm kısaları kapattım, ufak bir zarar yazdım. Yarın garantinin bilançosu var, çok iyi gelebilir. Geçici de olsa zıplatabilirler. Birkaç gün vobda işlem yapmayacağım.
Muhtemelen bankaların bilançosunun hepsi iyi gelecek. Bu da Jakonun 15 agustos beklentisine uyuyor. 15 agustosa kadar açıklayacak hepsi, 2-3 gün arayla açıklarlar, her açıklamada vobu az biraz zıplatırlar. Son bilançodan sonra full short olmayı planlıyorum.
Muhtemelen bankaların bilançosunun hepsi iyi gelecek. Bu da Jakonun 15 agustos beklentisine uyuyor. 15 agustosa kadar açıklayacak hepsi, 2-3 gün arayla açıklarlar, her açıklamada vobu az biraz zıplatırlar. Son bilançodan sonra full short olmayı planlıyorum.
Bilanço gönderme tarihleri Garanti Bankası31 Temmuz 2012 Yapı Kredi Bankası2 Ağustos 2012 Akbank6 Ağustos 2012 Vakıfbank10 Ağustos 2012 İş Bankası13 Ağustos 2012
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Beklenti ne banka bilançoları... Halkbank bilançosu ile beklenti alındı... fiyatlar yukarıda...
Garan 6,80 lerden geldi 7,20 lere...
Bence fiyatlandı, yani olumlu bilanço fiyatların içinde şuan...
Zaten faizler 9 dan gelmiş 7,80 e... Bankalar olumlu bilanço açıklamasın mı? Önemli olan faizlerdeki düşüşün devamı...
Garan bilançosu ile satışlar gelebilir, beklentim o yönde
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum