millet o mu şort bu mu şort diyene kadar stop çalıştırmak daha akllıca..zararın telafisi sonra mümkün olmuyor.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Exper abi hala short mu acaba?
bi habar yok, yukarı doğru her 300 puan çıkınca short didiydi...
ben aynen uyguluyom, bakalım nolcek. kayıplarımız arttı, ama ossun, canı sagossun, nolcek...istop yoktu demi...
Yorum
-
okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAçık poz artmaya devam ediyor... Galiba çalı dibi arıcaz shortörler olarak...
Niyeti bozdu skender shortlara rahat yok yine...
Her halukarda sizin imza gerçek oluyor...
Yorum
-
Warren BUFFET demiş abi.. .boru değil adam işin özünü yazmış... bizde çabalıyoruz burda...MAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer halukarda sizin imza gerçek oluyor...
Gördüğüm vobda çok az azınlık sürekli para kazanır ama %80 ve üstü genelde kaybeder'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
sende garanti mi var sanki...flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaranti 7/24 ü de alırlarsa iyice koparız inşallah
senin hissen gidiyormu ona bak... gitmiyor... borsa 100000 olsa ne
Yorum
-
2009 gibi olacaksa eğer bu filmi gördük..2009 dibinden çıkarken küçük hisseler yine hareket etmemiş idi..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersende garanti mi var sanki...
senin hissen gidiyormu ona bak... gitmiyor... borsa 100000 olsa ne
Şimdi bakıyorum komedi bir PD den işlem gören kağıtta aktiften kademe düşürdüler..
Gülüyorum..Bu endeks de hangi KY satar bunu..
Düşürdü birde 1 er 1 er daha da düşük göstermeye çalışıyor..
Zaten alım kademeleri de zayıf tutmuş..
Gördük bu numaraları..Sonra abidik bi nedenden yüzde 100 yaptı hepsi 2009 da..
Küçük kağıtlarda tatilinde etkisi ise babalar malsız..Baskı feci..
PEGA hala shortta mısın sen..??
Yorum
-
-
PEGA dow bir yere gitmiyor ki..Geçen sene mayıs ayında 12.800 de idi hepi topu 300 puan ..PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow a bak hale gidiyor
biri bana mesela gundwane abi... ''dow nereye gidiyor PEGA ?'' diye soru sorsun bi zahmet
Bizde geçen sene mayıs ayındaki değerlere geldik...
Endeksler bir yere gitmedi son 1 sene de..
ama daha evvel dediğim gibi..
yaklaşma açısı önemli..
75.000 den gelinen 65000 ile
55.000 den çıkılan 65.000 in algısı çççoooooooookk farklı...Hele böyle tavan tavan gidiyorsak..4 günde 4300 puan ki bitirir adamı..
Hep derim borsada tarih tekerrürden ibaret deeldir..Hiç bir analiz yapmasam buna bakarım..
Ocak da başlayıp 48000 63000 hareketinde herkes tamam bitti dediği anda 54000 de götürdüler..
Yine 54000 63000 sonrası bu sefer herkes yine tamam 52000 ler dedi..İşte o zaman içimden nah 52000 ler dediğimi hatırlıyorum..Çünkü kendini tekrarlamış olacak idi ki OLAMAZ DI..O zaman KY para kazanırdı..
Yukarı sert kıracak idi..Ama önce aşşa gidiyormuş gibi yapması lazım dı ki KY iyice inansın..
63.000 den o yüzde 57-60 aralığını bekledim..
60100 deki boşluğu bile kapamadan dönünce (o kadar bokanazi habere rağmen hemen shortları kapadım )
hissede ise oturmaya devam..

Gerçi 1 kademe gitmedi ama..Olsun bir haftada yüzde 30 yapar..Biliyoz bu numaraları..
2009 de kağıttan kağıda atlayarak karı *** etti idik..
Yorum
Yorum