Ne olacak bu Shanghai'nin hali...?
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
yoncanin yapragi 24% kisa cikmis..
"yok yok" acimadi modu devam...
zorunlu karsiliklardan "dolayi" dusuk cikmis ama....
varsa birinde tablo bakar mi, zorunlu karsilik ayirmasa mevcut kredi hacmiyle, +24% fazla mi vermiyormus ?
garnim da garnim...
Yorum
-
EFEEEEEYALNIZ EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79875 long---80100 satış...
sen benim krafiiimi kullanıyosun... o grafiğin neresinde LONG gördün ? ben niye görmüyom onu
1 likler bile döndü.... gelecezya aşşa doğru
Yorum
-
Yok onu kullanmıyorum,benim sistem gereği yön long.Long olmaya devam ettiği sürece de bu çıtırı verecek.genel stop:78900 bu çıtırı da 79650 altı kapatabilirim önemli değel.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFEEEEE
sen benim krafiiimi kullanıyosun... o grafiğin neresinde LONG gördün ? ben niye görmüyom onu
1 likler bile döndü.... gelecezya aşşa doğru
Yorum
-
bugün kaç hisse tavan yada taban olur bunu bilin bide.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
pegam bugün palayla nikahı kıymaya karar verdin galiba.hehehe.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
öyle abi... çok kızmışam...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegam bugün palayla nikahı kıymaya karar verdin galiba.hehehe.

uzun diye açmıyor sitemiz, bulur izlersiniz... aslında KUMAR SAHNESİNİ.... donuna kadar alacam loyd u aradım bulamadım, bulan varsa bi link bi zahmet
donuna kadar alacaam böyün skenderin ALLAH'ın izniyle, böyük konuşmaktan RABBİME SIĞINIRIM
bakmayın siz benin BUNLARA sövüp durduğuma
ALLAH-KİTAP bilen adamık esasında da, bunlar dindende soğutuyor beni yaw
TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ olacak arkadaş (badem bıyıklı )
8 senedir... geziyormuş... hemde yolluk, harcırah hepsini alıyormuş... en az 500.000 gayme o tutar
kaç 380.000 lirada bugüne kadar mayış almış
anasını satıyım baksan camiden çıkmazlar....
emme iş PARA ya geldim mi, ne din ne iman
bunların yanında şu bildiğiniz FIRTINA ABİ varya... EVLİYA ula EVLİYA
Yorum
-
faiz inince dolar cikmiyor mu ?MAKİNİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolara kötü veriyorlar...Hafta sonu faiz indirimi olacak galiba...
Yorum
-
EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaiz inince dolar cikmiyor mu ?
Ben bu işleri çok iyi bilmem...Dolar satıp tahvil bonoya giriyorlar galiba diye düşünmüştüm...
Yorum
-
disaridaydim , eksperim gelmis ..... eksperim soyle kuvvetli bir zumzuk lazim bu ite diyecekken zati 79575 e inmis bile yirtacaz bu pozdanda ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKac yıldır beraberiz....Bu zamana kadar söyle kac sefer sana müdahale ettim..?Kac sefer sözünün üzerine söz söyledim ....? kırk yılın başı...Peki kac sefer utandım...? İNATCI KECİ....inmiyorsunki arenaya.... inki bunun soyunu sopupunu beraber öpelim....yattın kuluckaya yumurtam sıcak....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum