1.25 ortalamayla paritede bende longum...cok uzun zamandır elimde......
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ve beni kıtır kıtır kesseler eşşek yüküyle para kazanmadan kapatmam.....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.25 ortalamayla paritede bende longum...cok uzun zamandır elimde......
Yorum
-
mancurya adalı afterimage ainos akçaağaç ANOFEL azina cayata chaotic Cobalt+ egim eksper+ Erdem TR evliya evreninyeri eşantiyon Feridunabi forumbere fox greenspan41 gundwane+ hakanbakan Hayal Taciri+ ihsan72 k3r3m kaizer Karatay+ kartal14 Koala lestad manif marla marmaralı41+ men muratman+ my2 nk77 okut_val+ only paradigma rocket sahan88+ salurlar sancar selam45 sonperde33+ TANCAN UJI uufuk winvob yurdanur44 şemsi
52 üye bir anda...k26
Ya bi şey bulundu....
Yada bi şey kaybedildi...;);)
----------------------------------
Not..; *(Geçerken , avrupa kupası anketinede oy verilse...final şampiyonunu bilin.)* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
usd long devam bu almanlar para filan vermez ölü kedi sıçramaları bunlar euronun ölümü diye başlık görmeden bırakmam euro ayakta kalacaksa devalüe olarak kalacak
Yorum
-
yav günler öncesinden şampiyonu söyledim.....sonucu belli zaten...ha ha hamancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermancurya adalı afterimage ainos akçaağaç ANOFEL azina cayata chaotic Cobalt+ egim eksper+ Erdem TR evliya evreninyeri eşantiyon Feridunabi forumbere fox greenspan41 gundwane+ hakanbakan Hayal Taciri+ ihsan72 k3r3m kaizer Karatay+ kartal14 Koala lestad manif marla marmaralı41+ men muratman+ my2 nk77 okut_val+ only paradigma rocket sahan88+ salurlar sancar selam45 sonperde33+ TANCAN UJI uufuk winvob yurdanur44 şemsi
52 üye bir anda...k26
Ya bi şey bulundu....
Yada bi şey kaybedildi...;);)
----------------------------------
Not..; *(Geçerken , avrupa kupası anketinede oy verilse...final şampiyonunu bilin.)
Yorum
-
Vob ilk açıldığında 1 haftada %100 yapmıştım parayı.. ama ufak kontrat ile yaşımda gençeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşahsım adına her gün para kazanmam lazım....cünki asıl işim bu....paramı bu işten kazanıyorum....buradaki cogunluk belki hepsi başka işlerle ugraşıyor....
Allah demiştim süper ben böyle devam ederse çalışmam bile... Sonra bi öptüler bi öptüler birgün evin yolunu bulamadım ahahaha
Sonra 2 yıl ara verdim
bu aralar sabırlı ve düzgün işlemlerle geçmiş zararları telafi etmeye çalışıyorum bakalım inşallah adam gibi trade etmeyi öğrenecegim
Abi gerçekten bu sektörde ayakta kalmak ve sürekli gelir kazanmak her traderin yapacığı bir durum değil... Saygıyla eğiliyorum gerçekten karşında üstad'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
gecmiş olsun... bir iki kez sıfırlamadan olmaz....ondan sonra para kazanmaya başlarsın....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob ilk açıldığında 1 haftada %100 yapmıştım parayı.. ama ufak kontrat ile yaşımda genç
Allah demiştim süper ben böyle devam ederse çalışmam bile... Sonra bi öptüler bi öptüler birgün evin yolunu bulamadım ahahaha
Sonra 2 yıl ara verdim
bu aralar sabırlı ve düzgün işlemlerle geçmiş zararları telafi etmeye çalışıyorum bakalım inşallah adam gibi trade etmeyi öğrenecegim
Abi gerçekten bu sektörde ayakta kalmak ve sürekli gelir kazanmak her traderin yapacığı bir durum değil... Saygıyla eğiliyorum gerçekten karşında üstad
Yorum
-
para kazanılacak hicbir şey görmüyorum...sıfır...kuruş yok...poz acmaya vurmaya degmez....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim bu skender henuz dilini disari cikarmis yorgun gibim gorulmuyormu hala ? hani hancerlik,saplamalik ,yani senlik ? ;)
Yorum
-
Benim bi abim var.. borsacı zamanında cok para kaybetmiş ama hasta... Verileri tam alırken hisse senedinde alış veya satış oldugunda işlemin referans numarasından spek in girip girmedigini görüyordu, o derece manyak eheheeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergecmiş olsun... bir iki kez sıfırlamadan olmaz....ondan sonra para kazanmaya başlarsın....
Birgün oturuyoruz kalabalık ortam borsa muhabbeti sordular abiye... Ya bunca yıl ne kazandın borsadan... Cevap açık ve net bi şekilde Tecrübe oldu
Eksper abi benim için ufak paralardı onlar koymadı, yani ek işimde olduğu için yapabilecegim bazı şeyleri ertelemiş oldum... Deneyim kazandık sonuçta.. Önemli olan bundan sonrası, eğer geçmişten ders çıkarabildiysem iyi olucak inşallah'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
emin olun sizden cok ben istiyorum vurayım para kazanalım....bazen böyle olur...kuruş cıkmaz...200_ 300 puvan icin deymez...net olmalıki vuralım....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara kazanılacak hicbir şey görmüyorum...sıfır...kuruş yok...poz acmaya vurmaya degmez....
Yorum
-
dun yazmistik VOB da para kazanmak icin iyi bir gözlem, bilgi ,engin tecrübe ve hatırı sayılır bir zeka gerekir ` diye bagislayin bir seyi unutmusum oda SABIR !! Iste o bende yok ... aslinda var cok iyi olta ile balik tutarim saatlerce beklerim bikmam usanmam fakatt VOB daki sabir bambaska birsey ; erdem , farkli bir yetenek bu ....
Simdi dun sayet eksperimle birlikte short olsa idim ve asagidan kapasaydim es gudumlu olarak , bugun kesinlikle 1000 puan ustten kendimi odullendirerek shortlarimi yerine koyardim ( agustos vade 75400 ler )
eee sonuca bakalim ..yine zarar ...eee peki eksper bunu dusunemedigindenmi akli yetmedigindenmi vurmuyor ,oda ayni sartlar altinda dedim icimden, ve vurmadim ;)yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum