İt yan kagıtlara saldırmaya başladı... tcell %3 primli
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Umarım başarırız eksper hocam hepimiz aynı şeyi bekliyoruz,haziran vadeyi ağustosa aktarıyorlar henüz fakat sanki kapanışa yakın daha volatil olabilir 75.750'yi tekrar geçerse nereden döner onu tahmin etmek lazım aslında
Yorum
-
Eksper abinin 1 kademe üstünden vurmuşsun ayıp ama abi eheheparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster350 den short 3/4 oraninda.... artik tuvalete gidebilirim ;)
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
hep aynını yapıyor namısssız....ha ha haokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abinin 1 kademe üstünden vurmuşsun ayıp ama abi ehehe
Yorum
-
valla ekperim hatirlarsan 70300 den long dum dustu 64 000 lere o esnada skender bizi osurturken , bende artik hal kalmamisti , ,` sen teslim olmak uzeresin ekrana bakma git biraz dolas gel ,merak etme demistin ` hatirlarsan , o pozu karla kapadim ya (70800 ) daha da bana s.. gecmez .. Vobun eksperi ..gonullerin eksperi ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparadigma... vurduk bakem osuracakmı lem he...ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
sabah onu yazdım...arkadaş kapatmadıysa iyi....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparite çaktırmadan uçmuş...
1.2675
Yorum

Yorum