KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

mert_77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VOB mu EREGL mi abi? kimin ağzı köpüklü abi...
    şimdi gördüm..kırıldım gülmekten yav.... ben o kadar şifrelimi konuşuyorum...cogunluk bu haldeyse boşuna yazıp kendimi yoruyorum....allah tependen baksın....ha ha ha

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

kızma sakın mert...yorumlarım vob ücün ...hisseyle işim olmaz....seni seviyorum...

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

sıra dolar vadelideki pozların devrinde galiba.hehe
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

maşallah ağama,ereğliyi batırmış.ne o öle basış yahu.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

uzunlara ağam az bi nefes aldıracakmı ne buralarda bekleştiğine göre.hehe

Yorum

• okut_val
              Tecrübeli
              • 03 Mart 2009
              • 1325

Eksper abi....

1000 puan dan fazla geldi geri...
              Shortları tutmaya devam ediyorsunu sanırım...
              Yukarıdan açmak için kapamayı düşünüyormusunuz? Yoksa yine dalak böbrek ne varsa almayımı düşünüyorsunuz...
              '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• chaotic
                Yasaklı
                • 26 Mayıs 2009
                • 713

Paritede tobo kesin bozuldu değil mi, shortları kapasam yukardan geri açabilir miyim? 1.25 tekrar yoklanacak gibi duruyor, daha üstü zor da.

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Eksper abi....

1000 puan dan fazla geldi geri...
                  Shortları tutmaya devam ediyorsunu sanırım...
                  Yukarıdan açmak için kapamayı düşünüyormusunuz? Yoksa yine dalak böbrek ne varsa almayımı düşünüyorsunuz...
                  bakıyorum...şu an bir numara yok....yaralı...kızgın degil..yarasıda hafif....nötr...

Yorum

• TALEBE
                    A-YI
                    • 24 Ekim 2010
                    • 1221

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    YIL 1918....

OSMANLI ORDUSU HICAZDA....70 000 KISI...

osmanli ordusu geri cekiliyor....SAM A GELDIKLERINDE 7000 kisi kaliyor....oldurenler ARAPLAR....

24 Aralık 1914....

Erzurum'dan 3 kolordu yola çıkar.... 1'i direkt Sarıkamış'a... İkisi Oltu-Şenkaya-Bardız (allahüekber dağları) üzerinden Sarıkamışa.....

80.000 kişi.....

Sarıkamış'a 864 kişi ulaşabilir......taarruz eder...esir düşerler.....

Diğerleri.... donarak ölmüş , donmamak için kaçmış . ya da esir düşmüştür. Isı -35 dir o dağlarda.... Askerin üzerinde parka yoktur. (Almanyadan tuna yoluyla parka getiren gemi zonguldak önünde batırılmıştır).
                    Harekatla ilgili her türlü evraği imha ettirip İstanbul'a döner Enver Paşa.... Soranlara da "biraz çatıştık" der.....
                    ......................

Almanın parkasıyla.... falancanın silahıyla...
                    not:
                    Fotoğraf 24 aralık 2009 da Allahüekber şehitliğinde (bardız) izcilerim tarafından çekildi. Onlar dedelerine layık yetişiyorlar.
                    .....................................

Bu da 22-24 nisan Anzakların geldiği günlerde.... izcilerim...Çanakkale'de.... dedelerinin izinde...
                    Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

son durum hafif yukarı yapıp tekrar aşşagı yönelmesi icap eder.....

Yorum

• okut_val
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2009
                        • 1325

**ALMAN MALIYE BAKANI EURO BOLGESI UYELERININ TAHVIL ALIMI ICIN EFSF'DEN YARARLANMALARI CAGRISINDA BULUNDU- WSJ
                        Pariteye alış getirdi

Yorum

• okut_val
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2009
                          • 1325

Sanki hala eli long gibi geliyor... artı kapatıcak gibi hissediyorum

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

74200 de yukarısı geldi....şimdi aşşgı yönelmeli....

Yorum

• okut_val
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2009
                              • 1325

Not artırımı beklenen Fitch'den açıklama geçiyor, açıklamalar not artırımına işaret etmeyecek bir görünüm var, sATIŞ GELEBİLİR

Yorum

• eksper
                                Kıdemli
                                • 17 Temmuz 2009
                                • 3714

kagıtlar dagıtıldı...bugünki keriz belli....bu zor degişir....ancak blöf yapar...oda ***ü yerse...rest derim ebesinin örekesini görür....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information