mert_77 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sıra dolar vadelideki pozların devrinde galiba.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
maşallah ağama,ereğliyi batırmış.ne o öle basış yahu.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
uzunlara ağam az bi nefes aldıracakmı ne buralarda bekleştiğine göre.heheŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Eksper abi....
1000 puan dan fazla geldi geri...
Shortları tutmaya devam ediyorsunu sanırım...
Yukarıdan açmak için kapamayı düşünüyormusunuz? Yoksa yine dalak böbrek ne varsa almayımı düşünüyorsunuz...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
bakıyorum...şu an bir numara yok....yaralı...kızgın degil..yarasıda hafif....nötr...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi....
1000 puan dan fazla geldi geri...
Shortları tutmaya devam ediyorsunu sanırım...
Yukarıdan açmak için kapamayı düşünüyormusunuz? Yoksa yine dalak böbrek ne varsa almayımı düşünüyorsunuz...
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYIL 1918....
OSMANLI ORDUSU HICAZDA....70 000 KISI...
osmanli ordusu geri cekiliyor....SAM A GELDIKLERINDE 7000 kisi kaliyor....oldurenler ARAPLAR....
24 Aralık 1914....
Erzurum'dan 3 kolordu yola çıkar.... 1'i direkt Sarıkamış'a... İkisi Oltu-Şenkaya-Bardız (allahüekber dağları) üzerinden Sarıkamışa.....
80.000 kişi.....
Sarıkamış'a 864 kişi ulaşabilir......taarruz eder...esir düşerler.....
Diğerleri.... donarak ölmüş , donmamak için kaçmış . ya da esir düşmüştür. Isı -35 dir o dağlarda.... Askerin üzerinde parka yoktur. (Almanyadan tuna yoluyla parka getiren gemi zonguldak önünde batırılmıştır).
Harekatla ilgili her türlü evraği imha ettirip İstanbul'a döner Enver Paşa.... Soranlara da "biraz çatıştık" der.....
......................
Almanın parkasıyla.... falancanın silahıyla...
not:
Fotoğraf 24 aralık 2009 da Allahüekber şehitliğinde (bardız) izcilerim tarafından çekildi. Onlar dedelerine layık yetişiyorlar.
.....................................
Bu da 22-24 nisan Anzakların geldiği günlerde.... izcilerim...Çanakkale'de.... dedelerinin izinde...
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
Yorum