arkadaşlar içimzde her türlü poz almış insanların olduğunu vede bu bilinç ve sorumluğu taşımak zorundayız.yaptığımız para oyunudur.şakası olmaz.tüm katılımcılar gereken özeni göstermek zorundadır.hayırlı akşamlar.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
bu bir şakamı şimdi...neden???gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAhanda son dakika haberi..Yarın bütün bankalar tavan artık..yuhh.
Fitch Türkiye nin BB+ olan notunu BBB- ye yükseltti..
--Matriks--
Yorum
-
kendisiinin diger koyde cok zaman gecirdigini dusunuyorum.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu bir şakamı şimdi...neden???
arada --> pega nerelerde ki ?
Yorum
-
keske saka olmasa....dusur...cikar....dusur...cikar....
TABAN ACACAK BU BORSA....bu kesin...bomba irandan mi gelir...suriyeden mi onu bilemem...EMME....TABAN ACACAK....TUM GIDISAT ONU GOSTERIYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
avrupanin yunanistani varsa, arabin turkiyesi var,
eger arap girisi varsa, amerika icten ice kil oluyodur bana gelmesi gereken paralar,
bunlara gidiyor diye, bir hinlik dusunuyodur elbette,
araplarda hakli kardesim, 7 8 9 fkli gul gibi bankalar dururken,
parayi nereye aticak?
altin alsa aldirmazlar, avrupaya girse nefesleri kokuyor,
amerikan bonosu bitik, citi bankdan yedigi kaziklardan abd borsasina tovbeliler,
hele bi iyice yuklensinlerse, bi hicaz tazminati kesek sunlara.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Ben de şu an bir haber aldım.
Uzaylılar, dünyayı işgal etmeye başlamışlar.
kaynak --Zartriks--
Cem Yılmaz'ın bir esprisi var : Ossur ossur ipe diz...
Yorum
-
Sn. gundwane, sizin gibi kalemine güvendiğim insanlardan bu tür şaka gelecegini ummamıştım.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTekzib yayınladım zaten..
NOT mot artmadı..
kuzu emminin dediği gibi algılarımızı kontrol etmeliyiz. Demekki herşey göründüğü gibi değilmiş
Yorum
-
PİVOT, VOB30 28/6/2012 http://shar.es/sI6k3Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Ben biliyorum nereden geleceğini...TABAN ACACAK BU BORSA....bu kesin...bomba irandan mi gelir...suriyeden mi onu bilemem...EMME....TABAN ACACAK....TUM GIDISAT ONU GOSTERIYOR....
Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Projesi Hükümetlerarası anlaşması Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şahitliğinde imzalandı.
Yorum
-
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Usulet ve suhulet ile...
Bicagimizi biliyoruz.
Kurban bayrami KUZU senliklerine.
İstedigi kadar kacsin. Kulagindan yakalayamazsam bile kuyrugundan yakalayacagim.
Yakaladimdamiiii...
Allahuu ekbeeer.
Allahu ekber, La ilahe illalaaah.
Durzu ise icinden;
Eshedu.... Ye baslayacak..
Yorum
-
şaka ve makara mahiyetinde borsayla ilgili ve hele ki borsa şirketleri ile ilgili haber yazarken on kere düşünün, bu konuda yaşanmış örnekler de var, spk, bunu hiç kaçırmadı ıskalamadı ve yazan forum üyesini buldu, cezayı yazdı ve tahsilatını yaptı. haber yazmayın, ne yazarsanız yazın. bu şirketin sahibi hop hoptur deyin, spk ona karışmıyor, ama bu şirket uzay istasyonuna sevkiyata başladı bile derseniz, cezayı yersiniz. son şaka bana bunu hatırlattı.
en son trabzonlu bir gençten tahsilatı yaptılar.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Karatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu Bovespa'da ne var...
Durmadan veriyorlar.
Cari fazla vermeyi birakmis
Ekonomi su bu bizden kotu imis
petrolu de bitmis
ender toprak elementi ise hic kalmamis vb....
onlarinda "krali" olsa "hibe" yapsa onlarinda "merkez" bilancolari guzel gorulur..
"net hata noksan" kalemini, net "hata noksan hibe" kalemi olarak degistirelim.
ahh garnim gece gece sisti gene gulmekten...
ah ki ah bu vatandasin cilesi bitmez...
Yorum

Yorum