KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

1.25 ortalamayla paritede bende longum...cok uzun zamandır elimde......

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      1.25 ortalamayla paritede bende longum...cok uzun zamandır elimde......
      ve beni kıtır kıtır kesseler eşşek yüküyle para kazanmadan kapatmam.....

Yorum

• forumbere
        Yeni üye
        • 21 Haziran 2011
        • 5

ben de 1 eşşek yüküne razı olmadım. İnşallah hata etmemişimdir (çook uzun vadeli)

Yorum

• mancurya
          Çalışkan
          • 01 Haziran 2012
          • 519

mancurya adalı afterimage ainos akçaağaç ANOFEL azina cayata chaotic Cobalt+ egim eksper+ Erdem TR evliya evreninyeri eşantiyon Feridunabi forumbere fox greenspan41 gundwane+ hakanbakan Hayal Taciri+ ihsan72 k3r3m kaizer Karatay+ kartal14 Koala lestad manif marla marmaralı41+ men muratman+ my2 nk77 okut_val+ only paradigma rocket sahan88+ salurlar sancar selam45 sonperde33+ TANCAN UJI uufuk winvob yurdanur44 şemsi

52 üye bir anda...k26

Ya bi şey bulundu....

Yada bi şey kaybedildi...;);)

----------------------------------

Not..; *(Geçerken , avrupa kupası anketinede oy verilse...final şampiyonunu bilin.)
          * ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........

Yorum

• greenspan41
            Aktif
            • 30 Nisan 2009
            • 327

usd long devam bu almanlar para filan vermez ölü kedi sıçramaları bunlar euronun ölümü diye başlık görmeden bırakmam euro ayakta kalacaksa devalüe olarak kalacak

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

mancurya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              mancurya adalı afterimage ainos akçaağaç ANOFEL azina cayata chaotic Cobalt+ egim eksper+ Erdem TR evliya evreninyeri eşantiyon Feridunabi forumbere fox greenspan41 gundwane+ hakanbakan Hayal Taciri+ ihsan72 k3r3m kaizer Karatay+ kartal14 Koala lestad manif marla marmaralı41+ men muratman+ my2 nk77 okut_val+ only paradigma rocket sahan88+ salurlar sancar selam45 sonperde33+ TANCAN UJI uufuk winvob yurdanur44 şemsi

52 üye bir anda...k26

Ya bi şey bulundu....

Yada bi şey kaybedildi...;);)

----------------------------------

Not..; *(Geçerken , avrupa kupası anketinede oy verilse...final şampiyonunu bilin.)
              yav günler öncesinden şampiyonu söyledim.....sonucu belli zaten...ha ha ha

Yorum

• okut_val
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2009
                • 1325

şahsım adına her gün para kazanmam lazım....cünki asıl işim bu....paramı bu işten kazanıyorum....buradaki cogunluk belki hepsi başka işlerle ugraşıyor....
                Vob ilk açıldığında 1 haftada %100 yapmıştım parayı.. ama ufak kontrat ile yaşımda genç
                Allah demiştim süper ben böyle devam ederse çalışmam bile... Sonra bi öptüler bi öptüler birgün evin yolunu bulamadım ahahaha Sonra 2 yıl ara verdim
                bu aralar sabırlı ve düzgün işlemlerle geçmiş zararları telafi etmeye çalışıyorum bakalım inşallah adam gibi trade etmeyi öğrenecegim

Abi gerçekten bu sektörde ayakta kalmak ve sürekli gelir kazanmak her traderin yapacığı bir durum değil... Saygıyla eğiliyorum gerçekten karşında üstad
                '' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Vob ilk açıldığında 1 haftada %100 yapmıştım parayı.. ama ufak kontrat ile yaşımda genç
                  Allah demiştim süper ben böyle devam ederse çalışmam bile... Sonra bi öptüler bi öptüler birgün evin yolunu bulamadım ahahaha Sonra 2 yıl ara verdim
                  bu aralar sabırlı ve düzgün işlemlerle geçmiş zararları telafi etmeye çalışıyorum bakalım inşallah adam gibi trade etmeyi öğrenecegim

Abi gerçekten bu sektörde ayakta kalmak ve sürekli gelir kazanmak her traderin yapacığı bir durum değil... Saygıyla eğiliyorum gerçekten karşında üstad
                  gecmiş olsun... bir iki kez sıfırlamadan olmaz....ondan sonra para kazanmaya başlarsın....

Yorum

• paradigma
                    Tecrübeli
                    • 19 Haziran 2009
                    • 1088

eksperim bu skender henuz dilini disari cikarmis yorgun gibim gorulmuyormu hala ? hani hancerlik,saplamalik ,yani senlik ? ;)
                    yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      eksperim bu skender henuz dilini disari cikarmis yorgun gibim gorulmuyormu hala ? hani hancerlik,saplamalik ,yani senlik ? ;)
                      para kazanılacak hicbir şey görmüyorum...sıfır...kuruş yok...poz acmaya vurmaya degmez....

Yorum

• okut_val
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2009
                        • 1325

gecmiş olsun... bir iki kez sıfırlamadan olmaz....ondan sonra para kazanmaya başlarsın....
                        Benim bi abim var.. borsacı zamanında cok para kaybetmiş ama hasta... Verileri tam alırken hisse senedinde alış veya satış oldugunda işlemin referans numarasından spek in girip girmedigini görüyordu, o derece manyak ehehe
                        Birgün oturuyoruz kalabalık ortam borsa muhabbeti sordular abiye... Ya bunca yıl ne kazandın borsadan... Cevap açık ve net bi şekilde Tecrübe oldu

Eksper abi benim için ufak paralardı onlar koymadı, yani ek işimde olduğu için yapabilecegim bazı şeyleri ertelemiş oldum... Deneyim kazandık sonuçta.. Önemli olan bundan sonrası, eğer geçmişten ders çıkarabildiysem iyi olucak inşallah

Yorum

• forumbere
                          Yeni üye
                          • 21 Haziran 2011
                          • 5

Sanki çıkmak istiyor da yurtdışı engelliyor gibi. EU süzülmeye başlayınca..

Yorum

• okut_val
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2009
                            • 1325

Bu arada Saat 10.00 Tcell genel kurulu vardı..
                            %51 çoğunluk sağlanamadığından yapılamamış... 600 puanlık temettü ilerki zamanlara kaldı

Yorum

• eksper
                              Kıdemli
                              • 17 Temmuz 2009
                              • 3714

para kazanılacak hicbir şey görmüyorum...sıfır...kuruş yok...poz acmaya vurmaya degmez....
                              emin olun sizden cok ben istiyorum vurayım para kazanalım....bazen böyle olur...kuruş cıkmaz...200_ 300 puvan icin deymez...net olmalıki vuralım....

Yorum

• paradigma
                                Tecrübeli
                                • 19 Haziran 2009
                                • 1088

dun yazmistik VOB da para kazanmak icin iyi bir gözlem, bilgi ,engin tecrübe ve hatırı sayılır bir zeka gerekir ` diye bagislayin bir seyi unutmusum oda SABIR !! Iste o bende yok ... aslinda var cok iyi olta ile balik tutarim saatlerce beklerim bikmam usanmam fakatt VOB daki sabir bambaska birsey ; erdem , farkli bir yetenek bu ....

Simdi dun sayet eksperimle birlikte short olsa idim ve asagidan kapasaydim es gudumlu olarak , bugun kesinlikle 1000 puan ustten kendimi odullendirerek shortlarimi yerine koyardim ( agustos vade 75400 ler )
                                eee sonuca bakalim ..yine zarar ...eee peki eksper bunu dusunemedigindenmi akli yetmedigindenmi vurmuyor ,oda ayni sartlar altinda dedim icimden, ve vurmadim ;)
                                yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information