Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliği ile Talim Terbiye Kurulu (TTK) Başkanlığı Yönetmeliğinde değişikliğe gitti. Yeni düzenlemede, ders kitaplarının taşıması gereken nitelikler değiştirildi. Artık ders kitapları hazırlanırken, "Atatürk ilke ve inkılaplarına; laik, sosyal, hukuk devletine uygun olma" kriteri aranmayacak.
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
simdin.. bu E-Kitap olayi Z-Kitaba donusmus anladigim....
Fatih Projesi kapsamında öğrencilerin dijital ortamda kullanacağı materyalleri kapsayan Z- kitaplarla ilgili kriterler de yeni yönetmelikte belirlendi. Buna göre z- kitapların, “kazanımları destekleyici nitelikte ve temel tasarım ilkelerine uygun olarak hazırlanması” öngörüldü.
Z diye isim verince...
Ilk aklima gelen su --->
Yorum
-
palacım az daha süzülürsen bana çarpacan ona göre,hehehe.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Mozilla kulanıyorsanız reload every eklentisini yukleyin isteginiz süreye göre kendi yeniliyor sayfayımuratman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersurekli refresh ediyordum eksper de ne zaman long olur diye.. olmuş rahatladım.. .
..
Yorum
-
onun telafisi icin girdim poza....350 puvan yeter....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim cok tatli para kacirdik bugun ...short zamanlamamiz mukemmeldi ama kapanisi yapamadik ..
Yorum
-
aynı anda aynı yerden.. hadi bismillah bakalım..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster275 long cıtır ücün....
Yorum
-
biraz gıvratıp öyle alacak gibi.. zibidi..fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynı anda aynı yerden.. hadi bismillah bakalım..
Yorum
-
Şanlıurfa'dan acı haber!
Yaralı polis şehit oldu
13 Eylül 2012 Perşembe, 16:20:04
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki uygulama noktasında teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan polislerden biri tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.
Viranşehir'de 2 Eylül'de uygulama noktasında durdurulan araçtaki teröristlerin ateş açması sonucu yaralanan polis memuru Mahmut Kayan, olayın ardından Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Burada bir süre tedavisine devam edilen Kayan, geçen hafta ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi. Kayan, tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Evli ve 2 çocuk babası şehit polis memurunun cenazesinin memleketi Adıyaman'a getirileceği ve burada cuma namazı sonrası toprağa verileceği bildirildi.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
Yorum