KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
84125 kırldığımız yer olarak önemlidir.bu değerin üstü ve altı diye bakmak lazım.84250 ise daha önce dörtgen olarak düşündüğümüz direnç yerimiz.bunun hacimle geçilmesi bizi 85 bin üstüne atar gibi düşünmekteyim.83150 seviyesi ise önemli destek olarak görüntü vermektedir.bu değerden ise uzun olunmaz.kolay gelsin öğleden sonra haftaya salıya kadar olmayabilirim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Sorma Pega ordaydım oraya da vermedi. Yukarıda gitmiyor. Senin grafikler ne diyor dener mi 84300?PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaboli...
750 deki senmisin la...
vay gavur nereye pusu atmışI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
sen şunu bilin mi abitaka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster84125 kırldığımız yer olarak önemlidir.bu değerin üstü ve altı diye bakmak lazım
6 üstü
1 sevda...
hahaha...
trabzon... trabzon
Yorum
-
beni sayma... ben sizin ekipten deelimparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekip tamam , eksperim mesaiye gecikti .....hayirdir insallah ...
AZULU OKUZ um bu aralar
Yorum
-
ha ha ha...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSorma Pega ordaydım oraya da vermedi. Yukarıda gitmiyor. Senin grafikler ne diyor dener mi 84300?
olum PALA bizi çözdü...
baktı 2 uyanık dür-zü var, birgün eveli aaşamdan yatıyor pusuya... virmiyor
dün diyeceemi dedim 100 endeks grafiği üzerinden... eklenecek bişiy yok dostum
hele 800 e bak.... kaç k yazmış 782 dene...
Yorum
-
arkadaşlar gafta görüleceği üzere yataylama oluşmadı günlükte bu durumda düşüş henüz erkendir sadece düzeltme olacağını ve belirli marjda dalgalanma beklerim.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
En büyük en karlı sektörü unutmayalım. Din sektörü.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKENTSEL DÖNÜŞÜM işi... neden çıkarıldı hemen
dostlar bu TÜRKİYE de ekonomi çarklarının dönebilmesi için
rakamı misal olarak veriyorum, tam sayıyı bilmem
her sene bu ülkede 500.000 konut yapılıp satılmalıdır...
çünkü senin sanayin yok, teknolojin yok, cep telefonu üretemezsin, otomobil üretemezsin...
anca yapacağın iş İNŞAAT...
onu yapıp satamazsan aç kalır 70 milyon...
üst gelir gurubuna hitap eden site, rezidans işleri DOYMA noktasına ulaşınca
hemen, acil olarak, dar ve orta gelirli gruba yönelmek gerekti
hemen bastılar KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ...
bi 10-20 sene de o idare eder ekonomimizi...
sonrasına ALLAH BÖYÜK bakalım
Bol bol imam ve cami üretiyoruz. Hatta üretimine hız verdik. Neden?
İnsanların inançlarını sömürerek daha fazla bağış toplayıp gereken ceplere, yerlere aktarmak için. Üstelik tamamıyla kayıt dışı. Vergisi yok algısı var, hatta teşvik var, devlet ve hükümet tarafından herşeyiyle destekleniyor.
Yorum
-
yanmayadabilir...PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster67824,60....
yanacak birazdan... sonrasına orda karar vereceyiz
67799,77 de olabilir... çizginin ***ü başı oynayıp duruyor

burası yeter de diyebilir...
PALA bakacak uyanıklar naapıyor... ne tarafa kurşun sıkıyor...
denk getürüse dişine göre bi poz.... onu yakmaya da oynayabilir
Yorum
Yorum