KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PEGA_SUS
    Yasaklı
    • 21 Ağustos 2011
    • 2790

VADİCİ yokmu bu köyde...

başlık açamda makara yapak azına kesiyim...

MEMATİ ydim ben orda... onida furdilar...

az önce arabada bi bıyıklı geçti... o bizim ekipten gibi... ben o oluyum kimi ki o ?

Yorum

• manaw
      havacı
      • 28 Ekim 2011
      • 896

işsizlik düzelene kadar her ay düzenli olarak 40 milyar dolar tahvil alacaklarmış. Bu tam olarak qe3 değil. bu şu ana kadar gördüklerimizden daha başka birşey. aletin sonu planlanmamış. işsizlik düzelene kadar devam edeceklermiş. sanki öncekiler işsizliği azalttı.. okudukça sinirim bozuluyor..

bunun yanında bir de diyor ki. enflasyon artsa bile faizi 2015'e kadar arttırmayacağım. bu yıl sonuna kadar da twiste devam edeceğim..

kısaca diyor ki.. ey dünya vatandaşları.. cebinizdeki para benim.. siz vermezseniz ben alırım.. çok borcum var.. param yok diyor..

Yorum

• manaw
        havacı
        • 28 Ekim 2011
        • 896

yahu ben de ev aliim. ödeyemeyim. benim evin parasını da versinler bi zahmet.. benim günahım ne..

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

VADİCİ varsa beklerim dostlar...

http://forum.keyborsa.com/showthread...–yÜn-vadİsİ....

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

aslında pala bariz bir teknik yapmıştı.tabiiki farkeden için,her karesinde fibolar netti.fota aşağıda.
            ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
            sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
            müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
              Kıdemli
              • 22 Eylül 2009
              • 3774

yarın bakalım geri alım nasıl olacak palacım bize sölersin deelmi.akşam seans kapanmadan önce kısa bayramının bittiğini ve pozumu kapadığımı filet olduğumuda belirtmiştim.umarım dikkate alan olmuştur ama sanmam olacağınıda.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
              sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
              müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EKaya
                Aktif
                • 19 Ağustos 2011
                • 270

1 2 abc 3 4 5 diye kalip var mi ?

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

sabahki gap miktarı elimdeki pozun kaderini belirleyecek....

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    yarın bakalım geri alım nasıl olacak palacım bize sölersin deelmi.akşam seans kapanmadan önce kısa bayramının bittiğini ve pozumu kapadığımı filet olduğumuda belirtmiştim.umarım dikkate alan olmuştur ama sanmam olacağınıda.
                    genelde aynı yöndeyiz hepimiz
                    biarz erken kapadım ben kısaları ve gene erkenden açtım uzunları (83200) lakin yarın 1.seans sonlarına doğru seetlik al verip 83600 -800 e gider en kötü
                    sence ?

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      1 2 abc 3 4 5 diye kalip var mi ?
                      sevgili ekya buna taka versiyonu diyin gitsin.detaydan ziyade netice bende daha önemlidir ve görünen zig fibolara tam uyumludur.

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

sevgili egeli açılış yüksek ihtimal 83600 den başlar gibi neden dersen son ana kırılmanın ideal noktasıdır.sonra pivota sarkma ve 83900 ciddi dirence yönelme beklerim,gerisi palaya kalmştır.işyt nin ısrarla longa yüklenmesi ise volaliteyi işaret etmektedir hayırlı geceler.

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

83600 gerekçem ise yatay çizdiğim vede okla belirttiğim nedenlere dayalıdır.hızlı kırılması ve 83550 görülmesine rağmen 600 bir türlü görülmek istenmemesi beni bu sonuca itmiştir.

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3010

abi bence iyice boku cikti bu isin,
                            ahanda buraya yaziyom, graf eliot yada baska bisi diil.
                            tamamen hissi kalben vuku.

bu imkb 100, 100 k yi bulacaksa, bu 40 k altina dusmeden olmayacak,
                            tamamen %100 pure kuzu side diyorum.

cumle alem dha gideriz diyor.
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• EKaya
                              Aktif
                              • 19 Ağustos 2011
                              • 270

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              cumle alem dha gideriz diyor.
                              buralardan dalarlarsa beles paralari ile bizi fonlarlar...
                              kriz cikartip gelirler ise beles paralarini katlayip bizi
                              soktuklari x kar
                              miktarinda para bulmak zorunda birakirlar...

hem degersiz paralarida deger kazanir bu gibi uygulamalar ile...

oha lem... senaryoya gel..

Yorum

• PEGA_SUS
                                Yasaklı
                                • 21 Ağustos 2011
                                • 2790

günaydın hayırlı işler esnaf...

sağdaki eksper abi ve ekibi ile taka abi...

soldaki de ben....

anasını satıyım, yatayda 200-300 puanlık bantta iş çıkmaz, başında oturruz

hareket olduğu zaman arazi işi çıkar

ne gülmedik başım var YARABBİ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information