KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
temel ile dursunun vob fıkrasını paylaşam buraya... (daha öncede paylaşmıştım)
hep etrafımdaki vobculara anlatırım herzaman güleriz bol bol... Vobdan umudumuz yok bari gülelim biraz
Temelle Dursun VOB ta işlem yapıyormuş, ikiside kaybediyormuş. 17:45 olmuş seans bıtmış. Aracı kurumdan cıkmış ikiside yolda yürüyormuş.
Temel ÇIPLAK , Dursun ise sadece DONLA.
Temel Dursunun donuna bakmış ve demişki ; -Dursun ,senun neyunu sevıyrum piliymusun?
Dursun ; -Neyumu sevıysun?
Temel; -VOB ta stoplossu eyı kullanaysun , nerde duracagunu piliysun!…'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
81.000-81.125 apsd 4486paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfiyat kac diye sormaya kkorkuyorum durum vahimmi?I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
çok enteresan macd aşağı kesiyor bu defa tamam diyorum yok yine salmıyor.şuan gözüm 5 lük macd da yine düşüş kestiryorum yanıltma budafa hadi gülümBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
peki siz, dümeni kırıp U yapıcakmısın?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuna şort falan acılmaz lem aklınızı başınıza alın.....adam hicbir şey tanımıyor....buradan long olun ama şort vurmayın...
çok sık takip edemedim ama, en son shorttun.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bende pala olsam tati,l dönüşü ilk günü yukarı sürerek yatırımcııyı tahrik edrdim.nedeni nakite gecen ky yi yine mala çekmek sonra basardımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
halen şortum ....barnaklarımı sivri sinek sokaydıda olmaz olaydım...canım burnumda ...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki sen, dümeni kırıp U yapıcakmısın?
çok sık takip edemedim ama, en son shorttun.
Yorum
-
Söylediklerine katılıyorum ama önemli olan gerçek ederine inmeye başladığında sermayeyi sıfırlamamış olmak. Elbet düşecek ama düşene kadar bizi de bitirmemesi lazım.chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞirket karları düştü, banka karları düştü, daha da düşecek. Ben buna bakarım. Gerisi yanıltmaca. Bir yıl beklesem ne olacak ki. Yükseliş trendinde pozitif makas oluyor, 6 vade geçişinden zaten 5000 puandan fazla kazanıyor shortlar. Mutlaka bir gün gerçek ederine inecek.
Cumadan kalan uzunlar 81175 den yeni sahibine devredildi. Şimdilik flat devam.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Tebirkler abi şimdiden iyi iş çıkardın bugünde... 81.200 görmüş en yüksektrader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergny
cumadan azalan longlara yeniden ilave yaptım. 79925 SL lu 81250 üzeri hedefli beklemeye devam. gerisi kısmetimize kalmış. herkese bol kazançlar

'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
........paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksperim hakikaten longdan gul gibim para kazaniyoduk nerden esti birden reverse oldun halbuki okadar diyodun kiyim olacak diyeGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dow daki düzeltmeye oynadık paradigma...12700 e düşecek...bu it takmıyor bunu...isyan ediyorum burada....tanzanya borsası gibi davranıyor kafayı sıyırıcam şimdi.....bunu haketmiyoruz biz...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksperim hakikaten longdan gul gibim para kazaniyoduk nerden esti birden reverse oldun halbuki okadar diyodun kiyim olacak diye
Yorum

Yorum